Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 32

Téma: Socialni problemy sazkare

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal iceland Zobrazit příspěvek
    Furt nechápem čo riešiš. Si absolútne slobodný človek, problém je v tom že si to doposiaľ neuvedomuješ. Sú len dve cesty. Buď to v sebe raz a navždy preklopíš a potom sa ten pocit vlastnej slobody nedá k ničomu inému krajšiemu prirovnať, alebo furt budeš priposrato pendlovať v medzipriestore kde budeš donekonečna hľadať spôsoby ako niekomu niečo vysvetliť, ako ospravedlniť svoje chovanie alebo spôsob akým sa živíš. Prešiel som si tým celým a do doby než to zlomíš tak trebárs dávaj okoliu krátke odpovede typu "robím nejaké analýzy v zahraničnom obchode a keď sa zadarí tak mi zahraničný partner ochotne zaplatí", keď si to rozoberieš, tak v podstate ani neklameš
    Viz prispevek vyse... jak si clovek utvori kdekoliv system dvou cest, je to podezrele. Pokud myslis, ze jsi to vyhral tim, ze okoli odpalkujes s tim, ze lidem co se zajimaji o veci, do kterych jim nic neni a hraji socialni hry typu "co delas za praci", reknes neco, co je uklidni a jede se dal, tak na to dojedes. Nepatri to do tohohle topicu, ale uz jsem to vyse naznacil. Clovek nakonec k lidem musi najit cestu a realitu jim rozrusovat, prave proto, ze v kazdem cloveku je velka frustrace a prave kvuli te frustraci se clovek pta na picoviny typu "co delas?". Co jsem pochopil tak je rozdil mezi FUCK OFF SYSTEM a FUCK OF PEOPLE a skutecne nelze lidi rozlisovat na ty co chapou a ty co ne. Mozna na vsechny nemame energii, protoze nejsme vytrenovani jako matka Tereza, ale nemuzem nekoho jen tak zatracovat. Vzdyt desit lidi tim, ze jim clovek rekne pravdu (tj. to co presne po sve otazce nechteji slyset) je docela svanda.
    Gambling feels like endless ejaculation

je lepsi rikat misto sazeni , obchodovani na burze a to v anglii , rakousku, ... stejne je to jen nakup tymu akcie a prodej - pripadny lay i hedge a nebo se to necha dobehnout do konce a sazkovka zaplati . budto to vyjde a mame dle kurzu 10 , 20 ,30,80 ,90,310 procent zisk nebo je ta investice sazka bezcenna a proherni a nedostaneme za ni zadny penize. od sazkovky. a kdyz se nekdo zepta co kupujete za tituly tak kazdej den jiny , pripadne staci rict akcie man utd , clevelend indians co hrajou baseball .takze clovek nebude lhat.

Citace Původně odeslal vandator Zobrazit příspěvek
    je lepsi rikat misto sazeni , obchodovani na burze a to v anglii , rakousku, ... stejne je to jen nakup tymu akcie a prodej - pripadny lay i hedge a nebo se to necha dobehnout do konce a sazkovka zaplati . budto to vyjde a mame dle kurzu 10 , 20 ,30,80 ,90,310 procent zisk nebo je ta investice sazka bezcenna a proherni a nedostaneme za ni zadny penize. od sazkovky. a kdyz se nekdo zepta co kupujete za tituly tak kazdej den jiny , pripadne staci rict akcie man utd , clevelend indians co hrajou baseball .takze clovek nebude lhat.
    mnohem vetsi value je rict, ze jsi sazkar a videt, co to v ocich jinych lidi s nima udela a se vztahem k tobe, kdyz si te zaradi do skatulky posuk a gambler

poprvy jsem na to ja premiant z vysoke skoly narazil, kdyz jsem skocil z okna a najednou jsem byl FETAK a na aru se mnou tak zachazeli; hrzone vtipny bylo, ze jak jsem tam lezel dlouho a probral se a zacal jsem jim tam rozdavat ty orbitalovsky moudra biochemii pocinaje a psychedelikama konce, tak jsem zaroven, jeste v hodne pozmenenym stavu prozil ten druhy prechod, kdy vas z naprosteho idiota okoli zacne povazovat za "neco", je to minimalne stejne hrozne; pokud vas povazuje svet za idiota, tak je realtivne lehke to ustat a mate vyhodu, ze se od vas nic moc neocekava; pokud ale naopak citite, jak jste nepravem povazovani za idiota a pak jakoby prijati spolecnosti, tak vam docvakne ten absolutni pruser; a tim pruserem je, ze idioti sami o sobe nejsou, ze idiocii casto definuje neco velmi maleho, jako napriklad kdyz prvni den prijdete do skoly v hadrech co nejsou in a uz se to s vama veze

a samozrejme po tyhle zkusenosti uz nemuzete delat nic jinyho nez frcet v outsiderstvi jako jediny hodnote sveta a mit soucit se vsemi, u nichz citite, ze se jim neco takoveho deje, coz jsme nakonec my vsichni

secteno a podtrzeno: pokud jste sazkari tak si stujte za tim, ze sjte sazkari alternativne lidem reknete, ze jim je uplny hovno po tom co delate; uvedomte si, ze celej zivot neni jen prvni plan, ale i druhej, treti atd a vy si ze sazeni nemuzte vyzobnout jen tak neco a ve zbytku se srackovsky snazit zapadnout do spolecnosti

uvedomte si prvotni impulz, ktery vas k sazeni dovedl a BYLA to tehdy nejaka odvaha a snaha delat veci jinak, tak nechte laskave projevit tuhle svoji stranku, jinak se ritite do solidniho pruseru ohledne vlastni palice a vse, co jste dosud udelali, se otoci proti vam
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání