Pošta je dôležitá a radím každému kto žije trochu "mimo systém", aby si dal bacha a zariadil si spoľahlivé preberanie pošty. Ja využívam fintu s odnosnými zásielkami. Prídeš za vedúcou pošty a povieš že si chceš vybaviť odnosné zásielky. Vypíše s tebou papier kde udáš AKÚKOĽVEK platnú adresu (nemusíš doložiť aký máš vzťah k tej adrese !) a zásielky ktoré ti budú chodiť na túto adresu poštárka ani nevynesie von z pošty, ale automaticky ich ukladá na pošte kde si ty pre ne chodíš. Na rozdiel od PO Boxu je to bezplatné, vypadá to dobre napr. pred úradmi ak máš normálne vyzerajúcu adresu a majiteľ tej adresy ani netuší že na jeho adresu ti chodí pošta, lebo poštárka skrátka túto poštu z pošty nikdy nevynesie do jeho schránky![]()
Ale bacha, musíš si zariadiť aby si to z tej pošty fakt vyberal, mňa minulé leto zatkli a 4 hodiny držali na polícii kým sa vec vysvetlila. Súdu sa vrátila jedna obsielka ktorú som čakal ale prešvihol som termín na prevzatie. Tak som na súd skočil osobne, ženská mi obsielku normálne oproti podpisu vydala ale pozrela do počítača a oznámila mi že za túto kravinu vydali na mňa zatykač, skoro som skolaboval. Ženská na to, že to je OK, že ona to teraz hneď ide zrušiť. Tak som si vydýchol. Potom som asi o 3 týždne išiel vybavovať synovi pas na pasové. Kým jeho fotili, tak som čakal na prepážke a zrazu vošli 2 poliši, normálne mi založili náramky a pred synom ma zatkli. Oboch nás zobrali na políciu, syn 9 r. čakal na chodbe, ja som sa domáhal nech mi povedia za čo ale tie hovadá ma držali v miestnosti asi 2 hodiny. Potom prišiel a povedal že som zatknutý na základe zatykača o ktorom som si myslel že ho tá ženská na súde zrušila ale tá krava na to zabudla!! Kým si to poliši so súdom vydiskutovali čo trvalo ďalšie 2 hodiny a pustili ma tak som myslel že ma tam jebne. Na poštu fakt treba dávať bacha![]()

Odpověď s citací