Zobrazují se odpovědi 1 až 7 z 7

Téma: Sporttips85

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Spíše se divím, že jste ještě neprokoukli "novou" taktiku spammerů, kteří se tváří nevinně a s dotazem, kdy ve skutečnosti jen propagují svoje stránky. Viz objevil jsem a chtěl bych se zeptat. Zde to není ještě tak strašný, ale určitě si zkuste i zde projít pár postů s dotazem na placené tipy. Téměř kostra přes kopírák "objevil jsem" a "zdali má někdo s tím zkušenosti"

Citace Původně odeslal smiler Zobrazit příspěvek
    Spíše se divím, že jste ještě neprokoukli "novou" taktiku spammerů, kteří se tváří nevinně a s dotazem, kdy ve skutečnosti jen propagují svoje stránky. Viz objevil jsem a chtěl bych se zeptat. Zde to není ještě tak strašný, ale určitě si zkuste i zde projít pár postů s dotazem na placené tipy. Téměř kostra přes kopírák "objevil jsem" a "zdali má někdo s tím zkušenosti"
    Napadají mě dvě možnosti.
    1. Jak říkáš, účelové jednání - resp. zdánlivě "nechtěný spam".
    2. Náhodné vygooglování Sazkare ( a jiných podobných fór) při shánění informací na dané téma, bez zájmu ztrácet čas, studováním celého obsahu - hurá akce typu: řekněte mi názor a jdu zas o dům dál.

Pravidla přispívání