jinými slovy řečeno vidíš obrovskou hodnotu v momentálních kurzech na kvitovou, ale jsi liška podšitá, a proto si raději počkáš na livko a na to, až bude kvitová (možná) prohrávat, aby sis to vsadil (možná) za ještě lepší (hodnotnější) kurz ...
ano to ja vim, ale je dobre zes to sem napsal
..proste sem to cislo vypl nejak z podvedomi co vidim u tech rekre sazkovek a vubec sem nad tym nepremyslel
me slo hlavne o to sem napsat to, ze value na sharapovovou za ten kurz co psal vilemin skutecne nevidim a stojim si za tim ze z 10 takovejch situaci/zapasu kvitova sharapovovou 7x porazi
jinými slovy řečeno vidíš obrovskou hodnotu v momentálních kurzech na kvitovou, ale jsi liška podšitá, a proto si raději počkáš na livko a na to, až bude kvitová (možná) prohrávat, aby sis to vsadil (možná) za ještě lepší (hodnotnější) kurz ...
Co se týče zápasu Kvitova-Sharapova, přikláním se na stranu Vilemina, i u me je hodnota na strane Sharapky, pro me osobne je to nejmene 50/50, mozna i Sharap lehce fav, takže kursy nad 2 samozřejmě dobrý, souhlas i s Clijsters btw..
Na druhou stranu chápu Anubise s tím vsazením až v livku v (potenciálně) lepším kursu, dělám to stejně, kursy pod 2 až na malý vyjímky taky nesázím a mimo to si troufnu říct, že zvláště v ženským tenise je velmi málo zápasů (aspoň v kategorii relativně vyrovnaných, jako je tento), kdy v livku nechytneš lepší kurs než před zápasem, přitom to, že je jedna hráčka zrovna minus break nehraje v konečným výsledku až takovou roli...
Value leží dle mýho i v konkrétních sázkách na výsledek. Kurzy se pohybují kolem 3,8 - 4 s tím, že očekávám dvě třísetová utkání. Za mě tedy Kvitová i Azarenková shodně 2:1 ... a radši půjdu spát, na livko v tomhle případě raději házim kakanec![]()
..strasna skoda pro petru toho tretiho setu pri kazdym gamu sharapky na servisu....tolik nevyuzitych sanci a zakonite prisel trest, ale zapas fantastickej
gratulce vsem k vyhre kdo meli na marii
Nakonec jsem vsadil jen ty tri vyherni - tedy 2x O 2,5 setu a vitezstvi Azarenky ... asi jsem byl emocionalne ovlivnenej tim, ze v druhym zapase hrala ceska![]()
Paes/Stepanek 3,00 niekto skusa?
Naposledy upravil tfospi; 28.01.2012 v 15:20.
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
Mám u Pinny za 3,02.Je tam solidní value, vzhledem k Leandrovým a Radkovým zkušenostem.
na BF je dokonce 3,2, takze cca 3,1 po odecteni provize
Pěkný, taky nakoupím.Myslím, že ten jejich "hračičkovský" debl by mohl Bryanům dělat velké problémy...
A junior Saville za kurz kolem 1,8 taky stojí za to, sice s ním dva týdny zpět těsně prohrál, teď je ale jiná situace, bude se hrát v Rod Laver aréně, fanoušci na jeho straně...Je to Lukovo druhé juniorské Aussie open v řadě (v létě vyhrál také v All England clubu)...více infa je na itftennis.com...
Tak Radek s Leandrem klobouček, to bylo galapředstavení v kurzu 3![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |