si myslim ze trochu realnejsi by mohol byt hcs +5 na Wozniak, Kirilenko dnes podla mna moze stratit set (2,20) pripadne aj zapas..
A co myslite este Hradeckou? ASi ju zkusim aspon v handicapu na pinnu je +5 za kurz 2,01 to asi zkusim
si myslim ze trochu realnejsi by mohol byt hcs +5 na Wozniak, Kirilenko dnes podla mna moze stratit set (2,20) pripadne aj zapas..
Naposledy upravil tfospi; 19.01.2012 v 10:03.
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
Vilemin: grtka k tipom, výborná práca
ja dnes zatial len McHale 3,95
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
tfospi - davals nakonec aj teho kukushkina? Ten mi udelal radost daval sem ho za 3,75... A ty sazis profesionalne nebo to mas jen jako "vedlejsak"?![]()
ano Kukushkina som hral, nakoniec vsetkych troch co som pisal, ale len on vysiel... hneva ma ze som pol dna uvazoval nad Gilom, a nakoniec som sa rozhodol ho nedat
Ja tipujem tak nejak polorekreacne poloprofesionalnehlavne sa snazim s rozumom a hladat tie spravne hodnoty.. tipovanie tvori vacsiu cast mojich prijmov, no za profesionala sa nepovazujem od neho mam si myslim dost daleko
![]()
takze to znamena co? chodis normalne kazdy rano nekam do roboty nebo ne?a venujes se jen tenisu nebo sazis aj jiny sporty?
to je už otázka dosť súkromného charakteru, mám aj iné aktivity okrem tipovania tým sa to dá uzavrieťa dávam samozrejme aj iné športy, hlavne okrajové, inak povedané hrám všetko okrem velkých líg, a amerických športov.. záleží od informácií aké sa ku mne dostanú a ako včas ich dokážem(nedokážem) zúžitkovať
oslovilo ťa dnes niečo z tenisovej ponuky?
PS: tipuje sa preto aby nebolo nutné chodiť do práce![]()
tfospi dík
díky hlavně tobě, že jsi to tady založil ...
R3
L. Hewitt 3.710
Naposledy upravil Hovňous v periodě; 21.01.2012 v 13:49.
kvitová vítězka ausopen za 4 ? to je úplně mimo ...
mělo by být o dost víc ...
jsem zvědavej, kolik vypíšou na zápas, až bude hrát s nějakou ,,lepší" hráčkou ...
třeba azarenku bych považoval za větší favoritku než kvitovou ...
tzn. proti kvitové by mohl být dobrej kurz v nějakým případným dalším zápase ...
Přidám taky jeden tip:
Voskoboeva - Radwanska / Pinnacle, 5,14 | KO
Je to možná trochu odvážný, ale Voskoboevová hrála loni docela dobře, porazila Sharapovou, teď v prvním kole vyprovodila ve dvou setech taky vcelku dobře hrající Wickmayerovou a rozhodně i v tomhle utkání má šanci. Méně odvážní/nedůvěřivci by mohli vsadit alespoň na to, že se bude hrát třetí set.
Naposledy upravil RaderCZ; 20.01.2012 v 23:17.
Voskovku som skusil hcs +4,5 za 2,70 verim ze tento zapas nebude pre favoritku jednoduchy. Tip tak nejak zahrnuje 2 prehrate vyrovnane sety, pripadne vyhraty set/zapas, a zaroven si uchovava pre mna dobru hodnotu.. GL nam aj Voskovke
finálny výber na dnes:
McHale 3,95
Del Potro - Lu over 3,5sets 2,70
Lopez-Isner over 32,5 1,833 SB void
Voskoboeva +4,5 2,70
za drobne Bratchikova 2,70 a Na Li-Medina over 2,5sets 5,70 void
Naposledy upravil tfospi; 21.01.2012 v 15:59.
Na zitra se me libi King a Hewitt
na live popripade chela pokud ferrer bude hrat opet houby jak se sweetingem
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |