Koho jinyho to muze bejt vina nez moje? O nemocech toho vim dost, protoze je mam. Kde jinde jsem se to mel naucit? Az se prezeres nutelou a se zanetem slinivky budes chcipat na aru, tak to taky ucejtis. Do ty doby zvatlej.
Ja sem podle mediciny i duchodovyho systemu odepsanej invalida. Kdybych poslouchal felcary nebo se rodil normalnosti, tak se nehnu. I na zdravi, jak na vse, muzes pouizvat ten samej system jako na byznys. Viru. V to, ze veci jsou jinak a volny pole pusobnosti k testovani hypotez existuje.
Dokud si clovek nepovida se smrti, tak to necejti. A kdyz si povida, tak to bud nejak zvladne nebo ne. Ty co to nezvladnou tu bud nejsou, nebo se v tom placaji.
Pochop ze jsem skutecne objektivni kripl pote co sem se zmasakroval; akorat to na me neni videt a makam za x lidi uz tak dlouho a intenzivne, jako ti kazdej medicnsky otitulovanej clovek rene, ze to neni mozny. Je to dokonce naopak. Moje fyzicky omezeni a chronicka bolest jsou muj drive. Jakakoliv nemoc i bolest (vcetne existencialni) se tak daji a maji sublimovat. Me samozrejme do prdele nakopalo tohle fyzicno. Blizky lidi mi to obcas dokonce zavidej. To uz je trochu pres limit, ale je to tak no. Koukat na smrt zavira zadni vratka.

Odpověď s citací