Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 177

Téma: Bany

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    Dokud nepujdes do vyhrocenejch debat (s kymkoli a cimkoliv), tak budes porad sedet na prdeli, protoze se nic nedozvis.
    toto je pravda. Reálny život nie je politicky/nábožensky/genderovo........ korektná hra. Je to stále tá stará dobrá džungľa. Ktorá jediná môže za to, že sa veci stále niekam hýbu.
    Mimochodom, človek je komplexný živočích. Je hlúpe si myslieť, že sa dajú oddeliť jeho jednotlivé zložky. Mnoho ľudí žije v klame, že sa dá oddeliť nejaký kvázi súkromný život od kvázi pracovného. To je strašná blbosť. Nedá. Sázkar nie je práca, ani povolanie, ani koníček. Sázkar je životný smer. Správny. Nič neokecáš. To čo vsadíš si vyžereš alebo naopak vychutnáš. Naplno a do dna. Baviť sa o technike/taktike/bonusoch nestačí. Keď nemáš spolu s tým tú nadstavbu, tak to proste nebude v tej veľkej HRE ono. Príklad: si skvelý tipér ale vyhrané prachy jalovo a doslova rozjebeš. A na starosť skončíš ako kreatúra. A ostane po tebe nakoniec iba smrad. Otázka znie, si dobrý sázkar??
    Zavrhli úmysl, který Bůh s nimi měl. (Lk 7,30)

Nepodľahnite podfuku, že svet sa delí na dobrých a zlých. Svet je ring, kde jedni hajzli bojujú proti druhým hajzlom.

co sa tyka zdravia,mam tiez vlastnu skusenost,kedze som pred rokmi trpel chorobou,ktora sa prejavovala tym,ze pri stresovej situacii ma zacalo svrbiet cele telo, v spojeni s neprijemnymi vyrazkami.Samozrejme,toto som si sposobil sam dlhodobou psychickou sebedestrukciou,ktora spocivala v neustalom hladani technik,ako prave tieto stresove situacie zvladat,alebo ako sa co najviac zapacit novemu prac. kolektivu(tych uchyliek je ovela viac),utekal som pred zivotom-bol som proste v pici.Neostalo nic ine,ako sa na vsetky konvencie vykaslat a prestat utekat.Samozrejme,kdesi v podvedomi som mal tu informaciu,ze si ublizujem sam,ale asi som si tym musel prejst alebo co,aby som to pochopil a posunul sa niekam inam.Co je dolezite,ze choroba uz nie je,ja som v prac,kolektive za kokota,ale zato zdravi

Pravidla přispívání