Citace Původně odeslal Norakai Zobrazit příspěvek
No, kurz parádní docela . Já bych to jako nesmysl úplně neviděl. Jak NEP tak třeba GB maj jednu z nejhorších obran (otázka je, jak na tom zapracujou, GB loni taky hořelo a v postseason hráli o dost líp).
Spíš si myslim, že pokud projdou přes NEP, tak konečná budou Ravens. Proti jejich agresivní def to bude mít TT mnohem težší i něž proti Steelers. Nadruhou stranu, Flacco je podobně špatnej passer jako TT a o běhání bych ani nemluvil.

Smysl vsadit si na "nefavority" bych viděl právě v Ravens (kurz cca případně u 49ers (15+).

Ravens jsou jediný, který maji reálnou šanci zastavit Bradyho a 49ers můžou porazit NO, který proste hrajou na otevřenejch stadionech jak poloviční.
Packers rozhodně nemaj jednu z nejslabších obran, to že povolej hodně yardů nic neznamená, podstatný jsou obraty a v tom Packers jsou jedni z nejlepších - 31 intů, 6 FF), to je to co rozhoduje zápasy a díky tomu Packers vyhráli ty nejtěžší zápasy - proti Saints, Giants, Chargers...

O Ravens a 49ers na WIN SB uvažuju, ale ten kurs na Ravens mi nepřijde zajímavej. A ze zápasu Saints - 49ers ať postoupý kdokoliv, tak bude rozhodují na koho narazej! Protože bude sakra rozdíl hrát v Green Bay, kde jsou teploty kolem -5 stupňů Celsia (možná i sníh) a nebo hrát doma, kde je +16 (SF) či v zastřešenym stadionu (NO)... To je bude pro úspěch Saints či 49ers naprosto klíčová věc, pokud pojedou do Green Bay tak hodně pravděpodobně oba dostanou. Pokud narazí na Giants doma, šance je.

Já osobně si možná vsadim na Giants WIN SB, kurs kolem 15, Eli Manning prostě tyhle zápasy umí a s touhle DL můžou zastavit každýho QB. No ještě budu přemýšlet do soboty...