Imperio - Cyberdream - YouTube
Jenom pár poznámek:
Na ten song jsem narazil čistě náhodou a není to styl hudby, na kterém bych vyrůstal nebo mě nějak extra oslovoval.
Žijeme v neuvěřitelně fiktivním, zmanipulovaném světě. A to tak, že pokud bude člověk dělat opak toho, co mu společnost vtlouká do hlavy musí nezadržitelně jít tou správnou cestou. Jestli však je oblast, kde jsem opravdu překvapenej manipulací nejvíc, tak je to symbolismus.
Tenhle song je v podstatě jenom jakési zakódované sdělení: pro mě celkem jasná jedna věc, jestli:
a) má tě držet v zajetí dnešní otrocké pyramidy nářků a nasranosti a nikdy nekončícího utrpení
b) naladit tě na něco vyššího, dá se říci na soulad s vesmírem.
Takhle to primitivně rozepisuju pouze z důvodu, že jsem četl i rozkódování celého songu(subjektivní názor člověka a dávat sem nebudu, hodně neortodoxní přístup). V podstatě je vše jenom o chápání různých symbolů a hledání klíčů.
Bacha na kostely!Jenom další fabrika na vysávání energie...Jediné odstíněné místo je oltář. Tam je ta předposranost(zatuchlost) přímo cítit. Takovej kříž je dobrej destrukční symbol: kříž bere na sebe nemoc, bídu a utrpení. Prostě dobrej amulet dát si ho rovnou kolem krku
A za tohle půjdu určitě do pekla
Jenom jsem chtěl demonstrovat hodně jednoduchým způsobem, v čem to vlastně žijeme....
Jó, v nejlepší době plné poznání....
A kdyby měl někdo pocit, že se snažím poučovat, tak opravdu ne, na to opravdu nemám, ale rád vyvracím axiomy, úplné základy, na kterých vše stojí![]()

Odpověď s citací