Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
Uz jsem o tom uvazoval driv a ted to vypada jeste lakaveji. Ta 100% politicka sazkovka. Nerikam, ze to musi bejt terno, ale zvladl by to jeden clovek. Samozrejme ne s nejakou nesmyslnou 10M kauci a milionem picovin kolem. Proste ryze BTC sazkovka s kurzama s hodne malym vigem.

Duvod proc a na cem by to stalo a padalo jsou novinari, kteri na tohle hodne slysi. Nez mi budete rikat, ze novinari zverejni jen legalni sazkovky a kurzy 1.37 x 2.6, tak bych rad podotknul, ze to je pravdepodobny, ale ne jisty. V USA, kde je sazeni ilegalni defacto, se treba na cbssports, v TV i radiich bezne zverejnuji kurzy - to je holt postmoderna v praxi. Proste takovej valuebet.

Uspesnost by mohla jit hodne nahoru s jednim podmaznutym/znamym novinarem. Oni zas tak drazi nebudou.

Byznys akorat pro Merlina
Nápad to není špatný, jenže příjde mi, že je málo událostí, pokud by to byla nejen politika ale společenské události komplet tak tam už by se toho dalo najít docela dost. Co se týče těch "politických" sázek tak tam je dost ošidné to, že to je hrozně lehce a často manipulovatelné skrze media ( i když dobře pojaté to může být třeba pro tu sázkovku plus) Tady si neodpusím zase jako v každém mém postu poslední dobou zmínku o prostitutkách, tentokráte ve spojení s novináři.

Výhodou může taky být, že to sázejí i lidi co normálně nesází, takže více méně pro zábavu a to i větší sumy (viz jeden Dennyho FB účet a jeho posty (a jiných komentáře) o jeho sázce na Zemana.

Ta politická sázkovka by mě nejspíše bavila, i přesto nebo právě proto (?) že to nesázím (na sázení mi tam krom averze taky vadí ta lehká manipulovatelnost a taky moc nerad dlouhodobější sázky). Ale na druhou stranu mám v hlavě jiný koncept, co se týče sázkovky, ale bude ještě muset tak dva tři roky počkat a nebo se na něj vůbec nedostane, ale na pozadí mi to běží

Co se týče těch nesportovních sázek, tak mě poslední dobou nejvíce zaujala na 365 sázka na jméno toho příštího královského dítěte, tam mám pár tipů. Možná to tu později dám
Z těch prezidentských tipů se mi co si vybavuju nejvíc líbil gugantronicův kníže to win, tam smekám a karasův kníže over 15 z chatu