jsem vopustenec![]()
A jde vubec nekdo volit? ... a bere sebou nekdo reklmani letaky?
tady mas volebni mistnost: https://maps.google.com/maps?q=Psych...republika&z=16
Gambling feels like endless ejaculation
Volby mají předem známý výsledek
Volby mají předem známý výsledek. Tady jsou data - Prezidentské volby 2013 - Aktuálně.cz
Musím se pochlubit, u mě 100%, škoda, že mi je proti srsti to hrál v reálu. Bangladéšký fotbal mi neva, indonéský basket hraju rád ale tohohle se zatím nezúčastnuju. vypadá, že okrádám sám sebe
"27267 Roithová Zuzana (4,8%) over za 1,8 mně příjde docela dobré" ( a to jsem si jí spletl) tady to je o prsa
"Z těch aktuálních kurzů ve fortuně mně příjde nejlepší Schw. bude lepší než diensb. za 1,6 a že účast bude pod 66,5 za 1,8 "
Nejvíc jsem asi věřil té účasti )prostě aby přišli dva ze tří, to je dost), na tom bylo zajímavé, jak se české (internetové) media snažily vyprovokovat lidi k velké účasti ve smyslu "jarda, šel, máňa už taky byla, honem pojd taky, uděláme rekord, nesmíš chybět" články typu "voliči vzali urny útokem" nebo "volební místnosti praskaly ve švech" přičemž hlavní den byla účast nakonec ke 40% a když jsem ty titulky poprvé zahlédl, tak mi bliklo že to s takovými titulky musí být hodně nad 70%...
a o tom to je no... takovy veci, co cloveku skacou bokem hlavy a povazuje je za nepodstatny, tak tam je value... jeste se do toho dokopat
priznam se ze ten tvuj blok porad nechapu, asi te ta politika a vsechno kolem sere tak, ze se snazis vymazat uplne celou mnozinu nekam bokem no a jako na potvoru se ti to takhle vraci![]()
K druhemu kolu:
Bude pre mna velmi velkym prekvapenim, ak knize nevyhra.
souhlas, mel by bejt favorit, ale tipuju ze ho tak nevypisou, to chce hustit jak to pujde; musi posbirat hlasy snad od vsech ostatnich vc. dientsbiera
jsem zvedavej teda na propagandu na blistech
Ač na podobné příležitosti nesázím, tak že nejlépe umístěná žena bude Roithová jsem vsadit musel. Disciplinovanost moravských černoprdelníků byla jasným příslibem, že kandidátka KDU/ČSL musí ženské klání vyhrát.
V druhém kole bych favorizoval knížete, spousta voličů bude hlasovat proti Zemanovi, ať je ten druhý kandidát kdokoliv.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |