27267 Roithová Zuzana (4,8%) over za 1,8 mně příjde docela dobré, vzhledem k tomu, že to je jediná KSČM kandidátka
27267 Roithová Zuzana (4,8%) over za 1,8 mně příjde docela dobré, vzhledem k tomu, že to je jediná KSČM kandidátka
knizepan to winza 7 mi prijde ze OK... divoka strelba od boku: v prvnim kole jasne vyhraje Zeman, druhy ale skonci knizepan, ktery tesne porazi Fischera... ctvty avatar a paty dientsbir (diensbirovci nakonec zkusi spis knizepana)... pred druhym kolem bude antiZeman kampan a Fischerovci prejdou na knizepana a bude rakusan na hrade...
aha tak to je moje chyba, nevím proč jak slyším Roithová vybaví se mi komunisti... Tak KDU a 4,8% to už není tak veselé, i když to jsou taky docela disciplinovaní voliči
roithova ~ rujbrova
ale jak rika cowrayuv oblibeny serial, Iran nebo Irak, koho to zajima
Gambling feels like endless ejaculation
To bude možná ono... Tak chyba, že si "holky" pletu, bude v základě na mojí straně, to je jasné. Jen by stálo za úvahu, na co byla kampaň konkrétní dámy, když si ji třeba takový Merlin (ne že by ho to nějak zajímalo, ale koho extra jo) nedokáže bezchybně zařadit... Irák a Írán si třeba absolutně nepletu...
Volební účast nad 70% @ 5,00 (Tipáč)
Co myslíte? Včerejší superdebatu sledovalo na ČT1/ČT24 v součtu skoro 1,7 mil.
Prezidentská superdebata České televize táhla. Vidělo ji téměř 1,7 milionu diváků - DigiZone.cz
To jen pro ilustraci, že "to lidi zajímá"..
videl jsi jeji web?
Roithova.cz -
zacina to title: "Roithova -"
(ted koukam ze to redirectovali radsi na prezident.roithova.cz )
neviděl, pro mě je to fakt okrajová záležitost, pochybuju, že bych poznal která je která když by mi je někdo postavil vedle sebe.
Já to mám bez redirectu, u toho roithova.cz mi chvíli bliklo, že mě to hodilo na web nějaké mateřské školky. Asi díky těm barvičkám a kostičkám (btw ani ty kostičky se moc nepovedly)
ten redirect nastane kdyz kliknes na ty kosticky
na to nepovedeny MFA pod redirect-lightboxem se podle me uz neda dostat
ale dá, je to jen na homepage Roithova.cz -
a ten prvek lightboxovy se jmenuje priznacne - "REAKLAMA". na co se to asi pouzivalo
myslis ze BFU jde do kodu zjistit jaky jsou linky na ty podstranky?
zeptej se nekoho z rodiny!
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |