Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 292

Téma: Příští president ČR

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    jisteze ano
    co jsem pochopil, tak to bere jako debilitu svyho mladi
    nevim nakolik mu to mam verit, ale verim lidem, dokud to absolutne neposerou - u okamury neni co resit - mozna za 20 let az zacne psat, jakej byl v roce 2012 pozer a kokot - bude situace jina; zizekovi nemam momentalne jak dokazat nekonzistenci

kazdopadne Zizek, kdyby byl zvolenej, tak dopadl PRESNE jako Havel; neni divu, ze se Havlem - svym kvantovym dvojnikem - tolik zaobiral a desil se jeho osudu

momentalne, dokud to neposere, je Zizek samozrejme predstavitelem rozumnyho proudu, kterej apeluje na to, aby hlavne jakejkoliv protest NEformuloval politicky pozadavky, protoze to je vzdycky konec zmen a zacatek politiky - jedina efemerni sance jak neco menit je drzet se mimo politiku a komunikace s konkretnima lidma, kteri nejsou promeneny v masu; jakmile zacnes mluvit k "volici/volicum", tak bys pro blaho zeme udelal lip, kdyby sis strcil jezka z klece do prdele a pesti zacal zatloukat hrebiky do betonu

nemusis mi tady nahravat na smece, ale dik no...
    Gambling feels like endless ejaculation

já rád nahrávám na smeče, protože i smeč jde zkurvit ...
    like pro tebe!

Pravidla přispívání