Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 292

Téma: Příští president ČR

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Co 90,00 na Vladimíra Dlouhého? Jako konzervativní kandidát mi nepřijde špatný, z nestranických snad asi i nejlepší. A rudou knížku měl i Fischer a vlastně i Zeman, ten ale tam šel kolem Pražského jara, takže "to se tak nepočítá".

Já mu to tam hodím.

Citace Původně odeslal Frick Zobrazit příspěvek
    Co 90,00 na Vladimíra Dlouhého? Jako konzervativní kandidát mi nepřijde špatný, z nestranických snad asi i nejlepší. A rudou knížku měl i Fischer a vlastně i Zeman, ten ale tam šel kolem Pražského jara, takže "to se tak nepočítá".

Já mu to tam hodím.
    to snad ani nemůžeš myslet vážně

Citace Původně odeslal Frick Zobrazit příspěvek

Já mu to tam hodím.
    Dlouhého vidím jako nejhorší možnost a s trochou perverzity taky nejreálnější, už tím, kdo za ním stojí. Myslím si, že tam je docela šance, aby se dostal do 2. kola a tam už by s tím šlo dál pracovat (s tou sázkou na něj teď podanou). Prostě jestli to tady jde do sraček, tak se k tomu nejlépe hodí výhra Dlouhého. Navíc to má tu výhodu, že ten momentální kurz může zaplatit i počáteční výdaje za emigraci v případě výhry.

Pravidla přispívání