Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 248

Téma: Euro credit crunch za dvermi - sazkarsky bankrol

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    Mal som obdobie keď som dosť času trávil zháňaním a analýzou informácií k NWO, Peak Oil, banksteri, signoraggio, a celý ten balast okolo. Ako sa pripraviť na katastrofy, kolapsy sytémov a podobne veci. Už na to serem lebo to zaberá kvantum času a strašne to zasiera mozog. Som si istý že aj keď sa stane Big Bang, tak proste nejako bude Ešte raz za čas si prejdem Zlom ropy – Peak Oil to je tak všetko.

To je takovy jako ze kdyz se neda nic moc delat, tak je to vlastne jedno. A to je ta past. Realita se porad meni a nekdy je moc rychla a jindy moc pomala. To v cem jsme zili v posledni dekade bylo dusno pred bouri. Ale i v nem je potreba nevytuhnout.

Znam cloveka co se v krizi 2008/2009 sebral a jel do vojensky posadky, kde koupil kulomet a bednu granatu a zakopal si to na zahrade. To mi je hrozne sympaticky, i kdyz to nevyuzil a treba to nebude nikdy potreba ani v budoucnu.

Prijde mi to stejny, jako kdyz se clovek snazi udelat cokoliv, kdekoliv, kdykoliv. Naprosta vetsina veci je totalni fail pokud se clovek uci. A my se ucime zit v novy dobe, vubec rozpoznat, co ta nova doba je zac. Ona uz tady je, jen jsme si toho porad jeste nevsimli.

Treba dneska jsem cetl zajimavy zapisek z konce roku 1989, kdy zpetne vidime, ze uz byla nova doba, ale lidi tehdy, i kdyz to vedeli, se jeste chovali podle starych vzorcu: Moskva 4. prosince 1989 - o
    Gambling feels like endless ejaculation

Tags for this Thread

Pravidla přispívání