Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 57

Téma: Lepší budoucnost - lepsi budoucnost.cz

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    naprostej masakr na tema debil s autem: Jak mi socky poničili mé Audi TT | Mgr.Radovan Kaluža
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    naprostej masakr na tema debil s autem: Jak mi socky poničili mé Audi TT | Mgr.Radovan Kaluža
    tak to je dobrej vocas ani sem nespocital, kolikrat pise v tak kratkym clanku "JA" . Mimochodem TT je pekne skaredy auto.

už nemám přítelkyni... Avatar uživatele Bary
    Ještě ke všemu když je zelený

a když není moje
    S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
    Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!

Citace Původně odeslal randim Zobrazit příspěvek
    a když není moje
    dostat ho, tak ho hned prodam

Citace Původně odeslal michal2299 Zobrazit příspěvek
    dostat ho, tak ho hned prodam
    Aj toto by si predal? Conquest Knight XV on Discovery HD World's Most Expensive Rides - YouTube

Ani neviem definovať pocity aké mám keď čítam týchto kokotov, Kaluža, Ahyde, Hulán a milión prismŕdavačov ktorí sa im naoko pchajú do riti. Snažil som sa chvíľu dokonca o akúsi empatiu s nimi kombinovanú so súcitom, ale nejde to.
    Btw. myslíte že by si ho Radovan vyhonil od radosti kebyže ho niekto podjebe že Audy už nefrčí, naopak toto môže mať ako zvláštne poďakovanie za jeho neoceniteľnú prácu na poli Banánhostingu od tajného sponzora komplet aj so slečnou na operatívny leasing len za 199 €/mes? Samozrejme blowjob zdarma kedykoľvek ako pozornosť podniku?

Pozornosť pre Kalužu.jpg
    Naposledy upravil iceland; 11.02.2012 v 16:47.

už nemám přítelkyni...
    Co k tomu článku dodat : samolibej debil !!

Nejvíc hustý je , jak se ješte chlubí , že ojebal pojišťovnu.

On existuje? Su o nom nejake vyhladatelne zaznamy? Teda okrem jeho stranky. Uz ho aj niekto videl, alebo je to len virtualna postava? Robi si z nas niekto prdel, alebo je to ozajstny kokot z masa a kosti?

Tags for this Thread

Pravidla přispívání