jelikoz to zere jak tank, tak jokdyby to melo spotrebu jak felda, tak ne
![]()
jelikoz to zere jak tank, tak jokdyby to melo spotrebu jak felda, tak ne
![]()
Je to ozajstny existujici arogantni kokotZnamy znamych s nim mel v OVE nejaky jednani. Jeho auta jsou taky k videni. V Ostrave bydlim primo u Stodolni, ale za dva roky sem ho (nastesti) nepotkal.
Gambling feels like endless ejaculation
Kazdopadne by ale jeho stranka mala existovat, aby ludstvo vedelo a videlo, kam az ludska hlupost siaha. O vlezdoprdelistickych a im podobnych diskusnych prispevkoch na jeho stranke ani nehovorim, to je kapitola sama o sebe. V tom jedinom vidim prinos takeho projektu. A ked tak nad tym uvazujem, z tohto pohladu je asi monarchia lepsia ako vseobecne volebne pravo...
K cemu je resit demokracie vs. kralovstvi, kdyz je to tam samej Kaluza a AudyKaluzuv prinos je podle me v tom, ze on prave neni az takovej exot ve smyslu odlisujici se od populace nebo i nas samotnych velicenstev osobne. On ma vsechny znaky lidi a jsou na nem videt asi jako kosti na modelu kostry.
To jak Kaluzu i ostatni kokoty kazdej proste bytostne nesnasime, tak to je proto, ze ztelesnuji i nase pekelne stupidni vlastnosti, co nam pridelavaj problemy, nebo se kteryma se vyporadavame, protoze ty veci proste litaj ve vzduchu. + on je fakt ztelesneni ubohosti v tom slova smyslu, ze si ty svoje idiotsky vlastnosti proste naprosto odmita uvedomit a eventualne je vytahne jako prednosti (a zname to na sobe asi taky vsichni, ja rozhodne jo, bohuzel)
Brazílie - klid je pouze v neklidu - titulek tu byl roky špatně.: Od Kundery, přes Kalužu, Ahyda až po Ďurička
lepsib.jpg
Pěkná tečka za tímto sh!t projektem
ze by nova generace antiviru s AI?
Nedávno na mě vyskočilo nějaké popup okno snad s reklamou, jak porážet kasina nebo tak něco a nebízel to nějaký PhD. Pak jsem se ještě podíval na Clickbank a zdá se mi, že teď je jasný trend přechodu od fotek typu já a moje Ferrari k sofistikovaným personám. Tady třeba už mají celý tým expertůzcodesystem.com/team.php
Jo, na me taky. A pobavilo me dole tlacitko DONATE, ze 93% lidi na tom vydelava, tak at taky prispejou![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |