K tomuto tématu mě vede myšlenka, kterou dostanu vždy, když si přečtu články např. aktuálně o daněním rozdílu přijatých x vyplacených sázek, nebo i oficiální statistiky o příjmech a výplatách, případně chlubení se, jak 90% přijatých financí jde zpátky sázkařům. Protože, kdyby tomu tak bylo, tak sázkovky mají tvrdý chleba a není možné, aby např. Asiati s lajnami 1.98 1.98 generovali příjmy jak na běžícím pásu, i když tam se klidně mluví o příjmu 2% z obratu, kde samozřejmě obrat dělá neskutečné velké číslo. A teď si vemte naše sázkovky s lajnou 1.8 1.8 + 5-10% MP + limitace výherních sázkařů atd. Tipoval bych, že české sázkovky nevyplatí na skutečných výhrách byť jen 60% vkladů.
Abych se dostal tomu na kloub a konečně pochopil fňukání sázkovek, rád bych byl, kdyby někdo nejlépe problematiky znalý (nejlépe účetní a vlastníci sázkovky), pak případně někdo, kdo této problematice rozumí, mohl pro mě neznalého objasnit odpovědi na otázky níže:
1) Skutečné příjmy a výdaje z kurzových sázek. Jak je provedena regulace, dohled, prostě aby sázkovka nemohla tisknout falešné tikety (falešná konta), to znamená, přidávání např. několik statisíců tiketů, nebo stačí i případně nějaký tiket s milionovou výhrou. Však znáte to z tisku, máme sázkaře, který v Liberci vsadil 20 zápasů a za 100 Kč vyhrál 1 milion Kč. Mají sázkovky nějak certifikovaný software, který absolutně zaručí, že si nemohu vložit byť i vyšším zásahem tiket, kde zápasy jsou už dávno odehrány?
2) K daním - jaké veškeré daně u nás platily doposud naše sázkovky? ( případně včetně odvodů na """"dobročinné"""" účely).
Možná by bylo zajímavé tohle poslat přímo sázkovkám, jaká úroveň PR žvástů by došla.

), pak případně někdo, kdo této problematice rozumí, mohl pro mě neznalého objasnit odpovědi na otázky níže:
Odpověď s citací