Citace Původně odeslal Frick
Citace Původně odeslal michal2299
ze Znojma nejsem, ale co vim, tak stadion je starej a me osobne se nelibi ani zevnitr ani z venku. I stadion v Chorvatsku je lepsi, jak kvalitou, tak vzhledem, i kdyz tobu zrejme tim, ze je asi jedinej v cele zemi a je v hlavnim meste, na druhou stranu, dokud nebyla v Praze O2 Arena, tak prazsky zimaky staly taky za nic, hlavne Eden. Jinak EBEL ligu jsem sazel loni pravidelne kazdy kolo a uspesne. Myslim, ze na sazeni je to dobra liga.
A jak tam sázet? Přijde mi to jako hodně vyrovnaná liga, kde každej může prohrát s každym, často jsou tam remízy. Kurzy na největší favority tak kolem 1,40....

Dneska hraje doma Salcburk, Linec, Celovec (KAC), kurzy max. za 1,45-1,50, obyvkle za 1,40. Ani v jednom případě se mi moc nelíbí hrát jedničku...

Tak to chce sázet outsidery?
letos se me na to neptej, letos uz na hokej kaslu, pres leto sem se dal jen na fotbal a zustal u nej, i kdyz hokej zboznuji od detstvi, tak ve fotbale mam v sazeni lepsi cisla, takze sem zustal u nej a hokej uz ani letos nesleduji. Zkusil sem letos vsadit v hokeji asi jen 10 zapasu a vysli 2 pravdou ale je, ze loni sem tam hral kurzy kolem 2 vetsinou pres 2. Nevim cim to je, ale na kurzech 1,4 - 1,5 se mi nikdy nedarilo