Zobrazují se odpovědi 1 až 10 z 10

Téma: Zidle IKEA

Zidle IKEA

za 4k jsem si v ikee koupil do brazilie zidli http://www.ikea.com/cz/cs/catalog/products/50178859/ (jen ta cerna je kozena, ostatni latkove)

pokud nekdo shanite fakt dobrou a levnou zidli, tak tohle nema konkurenci v kategorii low XXXX CZK
    je uplne jednoducha jako vsechny ostatni, ale "sedi"

mam rozdrcenou bederni pater, takze mi vzdycky zidle delaji v bederni oblasti problemy... obecne potrebuju neco vic naklopeneho dozadu at se vaha prenese i mimo bedra i v aute napul lezim.... a tahle zidle je fakt super, jde zafixovat bez skripani pantu i v relativne extremni poloze, mekci sedak, drzi to pohromade...
    Gambling feels like endless ejaculation

Re: Zidle

pouzivam viac ako rok a mozem len suhlasit....

vyborna

Re: Zidle IKEA

Tohle je pro mě aktuální rada, předpokládám, že máte látkovou nebo jste brali koženou? S těmi mám špatnou zkušenost v letních měsích...

ja vzal kozenou, pac mi tu plesnivi i podlozka pod mys, takze se da mnohem lip otirat

Já používám u počítače klekačku, protože když si několik hodiv v kuse opírám záda, tak se mi začnou dělat jebáky. Navíc klekačka posiluje zádové svaly.

Já zase sedím na balóně a po X židlích si to nemůžu vynachválit
    Všichni se tam sejdem...

sem cet na balkone a nechapal
    klekacka se mi rozlozila na gymplu a malem sem si zlamal hnaty
    balon mi prdnul na vejsce a malem sem si zlamal vaz
    ale oboje melo co do sebe

Díky Orbi za tip, po týdenním používání je to paráda hlavně s tou bederní opěrkou a houpací mód přijde vhod jako dojezd u končícího livka sázkařského dne. Tuto židli tak už doporučují 3 ze 3 sázkařů.

tak to mam radost, ze sem ti aspon k necemu dobrej (a nedoporucil misto zidle Markus na sezeni jehelnicek Mrdkus)
    my pritelkyni se na tom moc dobre nesedi, je to myslim zidle vhodna pro vyssi lidi

Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...

Podobná témata

1. židle
    By Frantisek in forum Technické prostředky k sázení
    Odpovědí: 11
    Poslední příspěvek: 31.10.2012, 00:45

Pravidla přispívání