Texans - Ravens Over 44 @ 1.990 pinna
GL
Sunday
New Orleans Saints -4 *8u (1.855 Pinbet)
Atlanta Falcons -3 * 7u (1.82)
St.Louis Rams - Green Bay Packers o47,5 * 7u (1.9
Ts 6.5pts Pittsburg Steelers -6 and o33,5 * 6u (1.909)
Ts 6.5pts Cleveland Browns +13 and o38 * 7u (1.909)
Monday Night Football
NY Jets -6,5 * 7u (1.926)
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
Texans - Ravens Over 44 @ 1.990 pinna
GL
to už fakt nechápu, já přitahuje tuhle sezonu všechny možný průsery zatim. Zranění trenéra Saints už v první čtvrtině už je fakt moc, Saints bez něj byli bezradní...![]()
tak je to zas špatně, 2-3.
Rams tedy zle zklamali, dva týdny nevim co dělali, dát tři body po bye weeku je fakt trapas, proto už nebylo druhý poločas o co hrát. Steelers sem neviděl, ale výsledek 17:13 sem fak nečekal....
Browns to dali a Falcons též
ja mam super den i diky CLE, ale co udelali STL i GB na druhou pulku (over 21 trochu mimo), nechapu
Gambling feels like endless ejaculation
prostě se na to vyprdli, škoda. Rams už musej toho OC vyhodit, protože za dva týdny nic nevymyslet, to prostě nejde takhle...Původně odeslal Orbital
Clevelandu jsem přál aby to už dotáhli, ten onside se jim poved hezky![]()
ja potreboval skore o 7 sazel jsem remizu na pinnaclu na druhou pulku
ten drive byl super..nervy jako vzdycky, pak ten onside mi fakt moc radosti neudelal, ale tenhle vikend to tam pada
Já tenhle sport nemám rád,ale ty kurzy na fav mi přijdou šílený bez hodnoty krásnej kurz byl na Frisco,ale nerozumim,tak jsem to nehrál radši jsem ložil Cardinals za 2,18 Betfair.
Naučil sem se prohrávat, abych mohl vítězit.
tak já dneska Miami +7.5 za 1.82. Jsem na to zvědav. Je to moje první sázka na NFL![]()
ten nakup pulbodu je myslim hodne dobrej, ale bojim se ze Jets na to fakt vleti /rozhodne bych je nesazel, to ne/
uvidime v livku
s touhle sazkou by byl hezky TD MIA na 7-0 a pak punt Jets..pak by bylo -3 Jets proti a to je value jak krava
no uvidim za několik hodin.asi to bude vypadat hodně amatérsky ale u téhle sázky jsem bral hlavně v potaz vzájemné zápasy v NY. Příjde mi , že NY jsou pasovaný do role nesmyslně velkého favorita. Kurz 1.29 na Jets je dle mně chyba. Ale to je jen můj odhad. Střílím od boku. V NFL se neorientuju.
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |