Z tych 13 co chces dalej otacat pouzivaj len nejake percento. Zapamataj si toto: Bank je to najcennejsie co mam, a preto ho musim chranit ako oko v hlave.Původně odeslal Fantox117
Tak těch 10 000 které jsem vsadil tak jsem si vzal zpátky a těch 13 dám do dalšího sázení! Už je nebudu sázet najednou a skusím si udělat bank a dodržovat nějaký ten moneymanagement jak mi radili ostatní! A skusím peníze rozmnožit. Díky za názory a rady ostatníchSnad se mi zadaří...
Z tych 13 co chces dalej otacat pouzivaj len nejake percento. Zapamataj si toto: Bank je to najcennejsie co mam, a preto ho musim chranit ako oko v hlave.Původně odeslal Fantox117
Nevím proč, ale lidem, kteří píšou za každou druhou větou vykřičník nějak nevěřím. Připomíná mi to totiž diskuze z fora, kde se posílaji odkazy na plachty s jednotlivými kurzy 1,0x a komentářem k tomu, že to snad tentokrát vyjde nebo zas***ny tym X mi podělal plachtu...
podla mna chalanisko nie je beznadejny pripad. Da si povedat, a pravdepodobne je nachylny skusat a vziat si dobre mienene, aj ked tvrde slova k srdcu. Labilnejsi jedinec by nam uz vynadal do kooo...ov, a utiekol z fora.Takze drzim palce v dalsej praci.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |