Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
no neni mi jasny kdo ty emaily jako archivuje

bud to delaji soukrome firmy co poskytuji emaily a to si nedokazu dost dobre predstavit, vsak mezi webmatsery se trochu pohybuju a nikdo nerikal, ze by musel nakoupit tuny extra hardware..

anebo je to mineno jako odposlech tajny sluzby a to je jeste absurdenjsi... kde by to proboha sklaovali? vzdyt nemaji lidi ani na tzv pocitacovou kriminalitu

verim tomu, ze kdyz prijdou do seznamu a udelaji bububu, tak jim seznam da, co chteji, ale jinak..
navic ma kazdej gmail a rozhodne kazdej kdo chce byt trochu mimo..gooogle se s PCR nebavi vubec

zrovna tak kdyz ma nekdo email na svy domene a na svym serveru tak si nedokazu predstavit jak by mu to PCR vykradla
v tomhle bych uvažoval úplně stejně, jenom přidám takový postřeh, před nějakou dobou (nějaký rok zpátky) se mi na Seznamu při nějaké jejich chybě smázla komplet celá schránka, mail existoval, ale byl komplet vybílený, samo bez omluvy, po nějakých urgencích mi tam nahráli zálohu, ta byla stará několik týdnů a byly tam i smazané maily, nové samo ne. Takže počítám, kdyby to archivovali nonstop, nahrajou mi tam novou zálohu a jede se dál, nenahráli, počítám proto, že neměli.. i tak ale nějakou zalohu měli...