Původně odeslal
smigi
Nebudu nikoho jmenovat, ale urcitym uzivatelum tohoto fora bych doporucil, aby priste nez svoji imbecilitou vubec neco vyprodukuji nejdrive zvazili sva slova. Ja osobne bych vubec nebyl proti, kdyby se nekde za Hradcem udelala hranicni cara a mi Cesi, tak meli alespon klid od nejakych moravskych darmozroutu, ktere musime zivit, aby vubec nechcipli hlady. Potom by na te "VELKE MORAVE", kterou v 9.stoleti navstivili bratri ze Solune, pravdepodobne nebyl oficialni jazyk cestina a ani by Praha nebyla hlavnim mestem, ale mozna by se tam platilo rublem a Moskva by byla vasi modlou. Alespon by si moravane urcite "polepsili", jelikoz kdyby se o ne nikdo nepostaral, tak jako samostatny stat by za chvili pravdepodobne vychcipali. Jinak znam dost moravanu, co sem k nam jezdi za praci a delaji tady za par susnu spolecne se Slovakama ty nejhorsi kopacske prace (a jsou stastni ze vubec takovou praci maji), ktere nikdo z Cechu samozrejme delat nechce. Driv to delali jeste Ukrajinci a cikani, ale i ty ukacka uz na rozdil od vasich moravskych krajanu povysili a tuto podradnou praci delat nechteji. Nakonec kdo ma nohy a ruce, tak z ty vasi prdele utece do Cech (nejlepe do Prahy a okoli) za daleko lepsi zivotni urovni.