Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 348

Téma: Discussion - - -> NHL střelec 2011

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    ty hrace co ty pises parise,vanek a spol tak ty bohuzel nehraju dlouhodobe, pokud tam neni kurs vyssi jak 3..
    Ne bohuzel, ale bohudik, ja to myslel, ze je nema smysl hrat za ty podkurzy, ja nesazim nic pod kurz 4, kurz pod tri jsem myslim daval letos jen jednou, prave Parise neco okolo 3.5 na zacatku sezony. Taky GL.

Jinak serife, bracha mi psal, ze na NHL cumi na streamy, sportwebz.com, je pry dost spokojeny, ja jsem radeji za ESPN, ti davaji nekdy i dva zapasy za noc, ale neni nad placene streamy vsech zapasu na NHL.com, pouzivam druhy rok a spokojenost. Tech par dolaru se vyplati. Trosku opozdene, ale ja spis koukam, abych pochytil hry tymu a strelcu, livko minim.

jj to jsem spatne pochopil..ikdyz sazkar co od zacatku sezony hral Patricka se musel slusne nazvejknout Jinak taky kurzy 3,5 minimalne a výš..uvidime co dnes goly by mohl prinest zapas Tampy s Winipegem loni muj oblibenec J. Benn zatim nic moc ale je treba pockat, nez se rozehraje

ikdyz sazkar co od zacatku sezony hral Patricka se musel slusne nazvejknout
    No a zvlast prvni ctyri zapasy treba v eFku na +1.5, kurzy pres 7. Dost me mrzi, ze na +1.5 nevypisuje u NHL Tip, protoze u KHL obcas slusne uleti, maji nekdy double nez eFko, pamatuju pred nedavnem dva ve forme hrajici utocnici Donbassu Doneck, Kaspar a Kagarlitsky byli vypsani na +1.5 v kurzu 17, zatimco eFko je melo min nez deset. Skoro vubec +1.5 nedavam, ale v techto kurzech bych si u NHL urcite vybral.

Podobná témata

1. Discussion - - -> NHL 2011
    By sequel78 in forum Hokej / Ice hockey
    Odpovědí: 48
    Poslední příspěvek: 29.02.2012, 23:53
  2. Discussion KHL 2011
    By Pete in forum Hokej / Ice hockey
    Odpovědí: 35
    Poslední příspěvek: 21.11.2011, 15:51
  3. NHL střelec - seznam SK
    By Jimmy in forum Hokej / Ice hockey
    Odpovědí: 1