Jj, Perron hned v prvni tretine 2 goly... krute si to trefil![]()
stamkos.jpg
Ještě přihodím ze včera jednu sázku s dobrým kurzem od Startipu. Někdy se vyplatí projít si všechny SK co nabízej střelce...
Kamarád, co tam má účet tam měl max 110 EUR, ale sázel za míň, takže kurz nesnížil.
Vzpomněl jsem si na kiriho sázku na Paciorretyho http://sazkar.net/forum/hokej-ice-ho...9-7#post108217
Stalo se mi to samé s Perronem
msg4sw.jpg
David Backes deflects puck through his legs. 4/28/12 - YouTube
Vypisuje se nekde draft co za par dnu bude? Jestli jo, tak neporadite kde?
Fandit srdcem, sázet rozumem
pánove tak co rozjedem zkrácenou sezonu take nebo budem porad stavkovat ?
dnes nahodím od boku...D.Briere 4,3 T..minulý zápas byla cítit chuť po gólech to odpovídá také počtu střel 10..myslím že po zranění mu to tam brzy spadne a proč ne dnes s tragickým Washingtonem![]()
Navrat ztraceneho syna. Cekal jsem, jestli nekdo zacne, me zkracena sezona zatim slape skvele, strelci jsou nazhaveni a bookies jeste obcas nerozhodni. Jsem zvedav, jak to bude dal, mam myslenku, ze v naslapanem programu by mohli treneri rozprostirat sily na vice lajn a tolik nepretezovat klicove hrace, napr. za rozhodnuteho stavu, mohly by se prosazovat kluci ze druhych a tretich, a vetsi kurzy
Na ty bych se chtel casem vic zamerit a ne davat Marloua, Vanka, Parise a jim podobne za kurzy pres 2. Ale i v elitnich formacich skvelych tymu jsou leaky, takovy J.Thornton je sice hlavne nahravac, ale pri kurzu pres 4 (ktery urcite nevydrzi dlouho) se na vhodneho soupere da zahrat, M. Koivu za 4.3 naposled, na zacatku byl i za vic. Silenost byla A. Vermette z Phoenixu, kurzy na nej 6, stacilo jej valit kazde kolo, dal 3x ze sedmi. Taky tymy bez velkych hvezd pasovane do roli outsideru nedaji kuzi zadarmo a kurzy na jejich strelce hrajici pres. a prvni ci druhe lajny jsou hodne slusne, napr. vcera Panteri Mueller a Kopecky, 4.8 a 5.5.
Sam jsem na tuhle sezonu zvedavy, tesil jsem se jak male decko a uzivam, ESPN, nova Sport a streamy jedou jak dive
Moc casu ted navic nemam, jestli to tu klasicky neumre a rozjede se nejaka diskuse, rad obcas prihodim nejake postrehy.
Jinak GL vsem a at to strelcum lepi.
Super, ze ste to tady zase zacali. Ja ted strelce nesazim, ale mam v planu snema zase zacit, tak se k vam potom pridam. Nova sport me pekne sere, posledni dobou mi vubec nejde, pise mi to, ze nemam signal, tak to sleduju akorad pres streamy![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
No jo návrat, doufam ze se nevracim jen jaNo ja od zacatku sezony jednou nahore a pak dole, takze klasika, ale taky me to celkem letos baví..hodne nad vodou me drzel jisty chlapik jmenem Brunner na zacatku sezony na nej byl kurz 4, bohuzel par lidi si cho nejspis vsimlo a v dnesnim zapase uz je jen 3:1..takze pro me nezajimavy uz co se da delat..Musim hledat jineho oblibence
a ty hrace co ty pises parise,vanek a spol tak ty bohuzel nehraju dlouhodobe, pokud tam neni kurs vyssi jak 3.. tak at se dari vsem !!!
![]()
Ne bohuzel, ale bohudik, ja to myslel, ze je nema smysl hrat za ty podkurzy, ja nesazim nic pod kurz 4, kurz pod tri jsem myslim daval letos jen jednou, prave Parise neco okolo 3.5 na zacatku sezony. Taky GL.ty hrace co ty pises parise,vanek a spol tak ty bohuzel nehraju dlouhodobe, pokud tam neni kurs vyssi jak 3..
Jinak serife, bracha mi psal, ze na NHL cumi na streamy, sportwebz.com, je pry dost spokojeny, ja jsem radeji za ESPN, ti davaji nekdy i dva zapasy za noc, ale neni nad placene streamy vsech zapasu na NHL.com, pouzivam druhy rok a spokojenost. Tech par dolaru se vyplati. Trosku opozdene, ale ja spis koukam, abych pochytil hry tymu a strelcu, livko minim.
jj to jsem spatne pochopil..ikdyz sazkar co od zacatku sezony hral Patricka se musel slusne nazvejknoutJinak taky kurzy 3,5 minimalne a výš..uvidime co dnes goly by mohl prinest zapas Tampy s Winipegem
loni muj oblibenec J. Benn zatim nic moc
ale je treba pockat, nez se rozehraje
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |