No ja jsem shorel jak papir, vsech pet frajeru, co jsem dal bylo bez sance, dva matche s nulou a Wheeler taky nic, za trochu jsem dal Seguina, ale to zdaleka nepokrylo ztraty. Pritom to docela padalo, ale ne v mych zapasech![]()
Tos jak ste dneska dopadli? Me to sjelo jak svinaJe to celkem tezky sazet ty strelce, nahoru mi to de docela pomalu a potom se za 1 noc dostanu hodne snadno do minusu. Rangers a Flames nedajou ani gol a treba wheeler si ze me taky dela prdel
![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
No ja jsem shorel jak papir, vsech pet frajeru, co jsem dal bylo bez sance, dva matche s nulou a Wheeler taky nic, za trochu jsem dal Seguina, ale to zdaleka nepokrylo ztraty. Pritom to docela padalo, ale ne v mych zapasech![]()
zatim dávají neal, kesel, speza atd, strelci které jsem nikdy nehrál...![]()
Ja si je nekdy dam, vcera sem mel spezzu, ten my jako jediny vysel, ale kurz nic moc, takze me to nak nevytrhlo no...Původně odeslal dominator
![]()
kiri dobrej tiket s jardou skoda...
Chci záběr ze zadní kamery...asi zamejluju na centrálu do Toronta, kde uznávaj góly![]()
video
http://video.nhl.com/videocenter/consol ... 1&fr=false
sledování props tě naučí lépe číst hru
Kiri ja mel vcera Paciorettyho v kombiku s Callahanem, sledoval jsem Philu a pak euforka, kdyz se Max objevil na livku, pak to opravili a pak se jeste zranil a ja jen mohl pozdeji sledovat, jak tragicti Rangers maji z prdele kliku ve Winnipegu a jeste Ryan zahaluzil viteze o brusle obrance. Zatim je ten zacatek sezony pro me nejaky divny.![]()
Zraloci Jouí Pavelski (3.7), R.Clowe (4.2) a J.Benn z Dallasu (4.5). Mozna Ott, taky hodne pres 4.
CH.LAROSE 5.10
M.GRABNER 4.00
NUGENT-HOPK. 3.90
Hlavou zeď neprorazíš, ale přijdeš na zajímavé myšlenky.
kurva to je vokurková sezona tohle...
Marian on fire.. kurzy porad ke 3...![]()
kurva to je vokurková sezona tohle...
No musi se bojovat, Jouí je jediny, na koho je letos spoleh...
Dnes jen tak od pasu : Darche 6.7, Morrison 7.3 a Lee Stempniak 4.8. Vubec se nebudu divit, kdyz plameny a Montreal s nulou.
Ze by se zas trefil jo?Původně odeslal dominator
ale tak hrajou az tak za 3 dny, to se mi cekat nechce, ale kurz je to zajimavy
![]()
zase super noc.. hral jsem stewartíka za 4,1 a nic...
takze jim pristi zapas ciste konto![]()
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |