Jenže já prostě nemám koule vsadit v tom hokeji dvojku třeba za 3,75, protože tomu vnitřně nevěřím...
Ja to mel pred lety taky , preprogramoval jsem si mozek na druhou stranu, mam problem vsadit kurz pod dve, proto jsem se vysral na NBA, MLB a druhy rok kazdou noc visim na NHL, protoze mi sedi vetsi kurzy, Evropu vcetne nasi ligy sleduju okrajove a jen tak se bavim, napr. zminovany zapas Plzen- Vary, Plzen bych nedal nikdy, ale misto abych tam nacpal Vary v HCP nebo sazku bez remizy, tak jsem skocil do Tipace a narval tam Vary tretinu-zapas v kurzu 7.1, po prvni a za stavu 4:4 to vypadalo celkem nadejne...Nebo pred tremi dny, Omsk-Chabarovsk, duvera v Chabarovsk, krasne kurzy, PIN 3.6, ja poslal Chabarovsk tretina+zapas za kurz pres 6. Nekdy se na Evrope okradam, ale je to zabava a hlavne me to vubec nesere, kdyz si vzpominam jak mi v minulosti shorely mini kurzy a jak jsem byl nasrany, tady tak nejak pocitam, ze to vyjit nemusi a jako bonus to obcas i vyjde.
Taky tu padlo, ze kazdy si musi najit to svoje, i styl sazeni a treba sport, me to trvalo kurva dlouho a kdyby mi nekdo pred lety rekl, ze budu nejprofitabilnejsi na NHL, kdy jsem se ztotoznoval z obecnym povedomim, ze tahle soutez se neda sazet, 100pro bych mu to neveril...