No, já zrovna při sázení Pivoligy neprožívám příjemné období, jak jsi asi viděl ve statistikách, Plzeň měla ty blamáže s Budějkama a Ostravou a Liberec se pro mne stal hororem (Díl 1: LIB-TEP, obrovská důvěra v jedničku, nakonec je v lijavci zrodí šílených 0:2, 2: MBO-LIB, původně si říkám, že za malý vklad zkusím dvojku, nakonec mi to přijde jako vyhozený peníz a tedy NO BET, Liberec to tam vymlátí 4:1 3: LIB-OLM, fajn, zápas v Bolce ukázal, že ty Teplice byla jen smolná náhoda, trestem zdeptaná Sigma, který už v lize o nic nejde, nebude překážkou. Liberec neudrží vedení, za stavu 1:1 červená karta, i přesto Liberec měl jasně na výhru, při sledování reportu na mna šli mrákoty 4: BOH-LIB, říkal jsem si fajn, tak se Liberec v Edenu ukáže podobně jako v Bolce, naštěstí se přecijen držím zkrátka, kurz je celkem vysoko, hraju 2 DNB a zůstávám na nule 5: LIB-DUK Sakra, potřetí už ten Liberec doma musí vyhrát, kor nad Duklou. 1:2 Děs, hnus, blivajz 6: Liberec na Letný zostuzuje železnou Spartu 3:0. Pro mne je to tak trochu malý výhra. Proč? Protože mi bylo jasný, že když otočim list a vsadim proti Liberci, tak se to opět zesere. Takže jsem nevsadil nic. Tak to nějak je. Kluci z podještěda jsou pěkný potvory). Já jsem tohle kolo pomalu ani nechtěl analyzovat, bo se mi tam stejně moc zápasů ani nelíbilo. Tu jedničku za hofno kurz jsem tam dal následkem rezignace, frustrace a strachu z jednogólový výhry. Jabka sice donedávnla mleli, pak ale ta divočina 4:6 v Kunicích. těsný hcp se Žižkovem, kdy za Jabloncem stáli všichni svatí i rozhodčí, 1:0 doma s Duklou v minerálce, 0:1 ve Slovácko. To nevzbuzovalo moc důvěru. Ale tý jedničce jsem prostě věřil a dost. Nakonec se to tedy ukázalo jako pěkná připosranost, ale tušil někdo takoývhle příděl, pánové? Nečekali jste spíš něco jako 2:0, 3:1, 2:1?
To "gold tip" neberte tak vážně......

Odpověď s citací