Jestli máš zájem, tak se podělím o názor.Slavii jakožto oblíbený tým dost sleduju a musím říct,že i přes to že na jaře hráli pod Petroušem, řekl bych velmi slušně a dávali fanouškům naději,že příští (tuto) sezónu to bude zase ta Slavia,která hraje pěkný ofenzivní kombinační fotbal tak je pro mne letošní sezóna (aspoň její začátek) hlavně co se týče předvedené hry zklamáním.Z této sezóny jsem viděl snad všechny ligové zápasy a přijde mi,že směrem dopředu je to spíše hra na náhodu (kloudných,byt´třeba jednoduchých kombinací je opravdu poskrovnu).V některých zápasech byly i pasáže, které vypadaly s výhledem na další zápasy nadějně ,ale většinou hned v dalším utkání byla ofenziva slabá.Původně odeslal Emir
Poslední zápas s Duklou (tedy aspoň 1.poločas) dal opět podobnou naději.Myslím a doufám,že s ustálením kádru by se mohla hra trochu "učesat".Ale vše bude záležet na formě a souhře ofenzivních hráčů.Podle zápasu s Duklou tipuji,že Petrouš bude chtít sázet na rozestavení 4-3-3.V případě,že se chytí Pospěch,který je teď bez formy,ale je na něm vidět jak moc chce,sedne si s Hlouškem,Blažkem (kteří mohou hrát i místo něj na hrotu) či Jandou,Korešem (až se uzdraví), bude fungovat záloha,která by po zapracování Frejlacha mohl vypadat taky vemli slušně (Petrák hraje od začátku sezóny famózně a LJ se snad v posledním zápase probudil).Obrana s brankářem v posledních zápasech vypadá dost dobře (proti jablonci zbylo jen torzo).
Předpokládám,že na derby bude sestava zhruba takováto: Francúz-Hůrka-Cicman-Kaufman-Nitrianský-Petrák-LJ-Frejlach-Hloušek-Pospěch-Blažek.Což nevypadá špatně,záleží na tom jak budou hráči sehraní,ale týmu podle mne hodně pomůže příchod Vaniaka k Áčku.
No původně jsem to chtěl napsat krátce ,alenějak se to nepovedlo. Podotýkám,že je to pouze můj osobní názor a doufám,že Vám to pomůže
![]()

Odpověď s citací