1,25 – 1,80 je obrovské rozpětí. Vydělávat na favoritech v kursech 1,25 - 1,80 je z mého pohledu obtížnější než vydělávat na outsiderech v opačných kursech 2,25 – 5,00.
Tzv. favs a jedničky, nevím proč, ale mám k tomu od prvopočátku nějakej odpor.
Zmiňuješ fotbal a hokej. Jednička je zde pouze jedna možnost ze tří Fotbal a hokej jsou ošemetná věc, domácí mnohdy tlačí, hostující tým dá z protiútoku gól a hned potřebuješ 2 góly pro domácí, aby vyšla jednička.
Handicapové jedničky na favority vcelku nesázím. Pokud ty tak činíš, možná je dobré si uvědomit že existuje i tip -1,0 s možností vrácení vkladu.
Ve svých minulých příspěvcích jsem zmiňoval pohyby kursů IW/PN a nebudu se opakovat, protože u řady dlouholetých členů tohoto fóra jsem si vysloužil leda tak výsměch.
Kdy už by jsi chtěl víc „tzv. hodnotné“ jedničky na favs v kursech 1,25-1,80, než jsou arbové jedničky na IW.
Cha cha nebo Karas se v poslední době sázením na IW zabývali. Zajímalo by mě, jakou mají bilanci na IW konkrétně při arbových kursech 1,25-1,80 na favs, pokud takovou statistiku jsou schopni uvést.
Pokud už jedničky a favs, potom určitě ne favs v ITA, u týmů kterým vcelku o nic nejde (začátek ligy, konec sezóny). Juve-Bologna, Roma-Siena, Milan-Udinese, Inter-Trabzonspor (to je jen pár aktuálních případů).
Asi je nejlepší z mého pohledu, aby co nejvíce lidí v těchto kursech favs sázelo a tlačilo tyto nízké kursy ještě více dolů. Prostor ne druhé straně je potom velký.