tohle je hrozne divnej zapas... souhlasim ze lajna muze jit dal aspon tentokrat... PIT je popularni tym, ale sazet to.. uf
já nevim už, ale bookies jsou nepoučitelní. Colts jsou prostě bez Peytona odpad a když prohrajou i s týmem jako Browns o 8 bodů, tak jak můžou dopadnout se Steelers? Opět to vidím na jasnou záležitost pro soupeře a výsledek podobný jako právě v posledním zápase Steelers (WIN 24:0)..
Pittsburgh Steelers -10 * 9u (1.855 Pinnacle)
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
tohle je hrozne divnej zapas... souhlasim ze lajna muze jit dal aspon tentokrat... PIT je popularni tym, ale sazet to.. uf
Gambling feels like endless ejaculation
Pittsburgh Steeles -10 * 9u (1.885 Pinnacle)
Atlanta Falcons +1,5 * 7u (1.98 Pinnacle)
New York Jets -3 * 7u (2.05 Pinnacle)
Baltimore Ravens -3.5 * 6u (1.943 Pinnacle)
Arizona Cardinals -3 * 6u(1.813 Pinnacle)
Detroit Lions -3 * 6u (2.00 Pinnacle)
New Orleans Saints -3 * 6u (1.781 Pinnacle)
Cincinnati Bengals - San Francisco 49ers over 40 * 8u (1.971 Pinnacle)
Denver Broncos - Tennesse Titans over 42,5 * 6u (1.952 Pinnacle)
Jacksonville Jaguars- Carolina Panthers over 42.5 * 6u (1.917 Pinnacle)
Ts 7pts Green Bay Packers +3 and under 52.5 * 8u (1.833 Pinnacle)
Ts Combo 6pts New England Patriots -1 and Philadelphia Eagles -3 * 7u (1.909 Pinnacle)
za stavu 27-17 GB/CHI se mi under co mam taky nelibi... GB running offense ve chvili, kdy je ocekavana, je tragedie..viz ten turnover
to pak jsou tezke undery
chce se mi zvracet, to jsou výsledky...
nej favoriti prohrajou se sračkama a prostě co se dělo v některách zápasech, to prostě bylo moc...
To ze nej favoriti prohrajou se srackama by bylo normalne uplne super...
Ale ze nej favoriti prohrajou se srackama a ja jsem ZAROVEN -15 jednotek pred koncem SUN night game je tristni (jednotka je pro me momentalne vic nez 1% banku, protoze mi spousta penez zahucela v full tiltu). Pricemz netrefeny FG z 3/4 qt od PIT by byval byl naprosta zmena.
Ovsem middle na spreadu i totals z toho udelal +2 jednotky za den. V posledni dobe jsem si pripadal u sazeni stoickej jak Phil Jackson, ale tohle na me je fakt moc.
Ten totals na 20ce o polocase... to byl killer. Strasne hezky cislo na zapas, ve kterym je skore o FG, vede dog s mizernym QB. Pomer FG a TD tady lze ocekavat 1:1 a presne to se (i diky tomu netrefenymu FG) stalo. Na ten posledni FG sem si narval pest do pusy, to se nedalo.
nerra toto bol prvy vikend ked som s rozhodol dat tvoje zapasy.![]()
nastastie som trafil 1st h remizu u pana janikowskeho.
včera to bylo fiasko 3-8-1 (musim zas přemýšlet, jako vždy po každym špatnym dnu) , ale dneska je třeba si alespoň trochu spravit chuť ...
Ts 6.5pts Redskins +10 and under 51.5 * 7u (1.909 Pinnacle)
Monday Night Football Run 19-5!
je to kreten, ja potreboval pulku o 3Původně odeslal kalikaUK
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |