Lidi jsou schopny nakupovat na druhym konci sveta v supermarketu co maji za rohem eventuelne 3x draz na letisti.
A fetaci nejsou az tak racionalni zatim...
Do holandska sem jel houby prodat ne koupit, jen sem na ne jaksi zapomnel pod vlivem udalosti, ktery nemely ani tak co delat s houbama ale red light districtem a koncilo to tim, ze mi nezbyly ani zadny love ani doklady... to bylo s tema cajtama vlastne taky vtipny.
Jinak ja treba do sebe chci rvat to, co je provereny/odzkouseny, takze vozim psychedelika i do brazilie, kde je to relativne vetsi risk. Osobne nechapu lidi, co si koupi kde co od kdekoho. Kdyz neni zbyti, tak to chapu, zadnou spatnou zkusenost jsem nemel, ale tak nejak soucasti ritualu dobryho tripu je to nejak odpovedne nachystat. (Samozrejme ze pak paradoxne ty top zazitky jsou, kdyz je to zivelny a znenadani, jako kdyz mi v Sao Paulu narval tripa typek na place a pulku extaze jsem si musel vyzebrat na dealerovi, kterymu jsem nosil vodu, protoze jsem si zapomnel vybrat prachy a nemoh ven). Ale zamer byt odpovedny je pro me funkcni.
Doufam ze se kajtobet pouci z tohohle threadu a pochopi, ze kdyz ma hnusnej brand, tak se dostane do spatne spolecnosti.

Odpověď s citací