Zobrazují se odpovědi 1 až 15 z 89

Téma: KAJOTBET

Hybrid View

Předcházející příspěvek Předcházející příspěvek   Další příspěvek Další příspěvek
    jo, teda ja uz nehulil

ja tam vezl poctivy cesky lysohlavky, ze je tam prodam

lysohlavky mi v aute shnily ale nechal jsem je tam

pri zpatecni ceste muj podezrely vrak zastavila nemecka protidrogova policie a v kufru nasla asi 2 kila shnilych lysohlavek, v aute asi 2 gramy ganji a my 3 uplne zhuleny spolucestujici

ganju jim sebrali a me chteli zavrit, docela rychle sem oprasil svou nemcinu a asi hodinu jim vysvetloval, ze to jsou pilze do polivky, co jsme si nasbirali

ten policajt byl ze me nakonec tak bezradnej, i kdyz furt opakoval ze to jsou zauberpilze, ze me poslal je vyhodit a pustil bez flastru

jeste ze fakt shnily, ono to moje auto s letitym bordelem, jak to prolyzali s rukavickama, to bylo zajimavy...
    Gambling feels like endless ejaculation

Citace Původně odeslal Orbital Zobrazit příspěvek
    jeste ze fakt shnily, ono to moje auto s letitym bordelem, jak to prolyzali s rukavickama, to bylo zajimavy...
    No, mně dvakrát prohledávali auto ve švýcarsku. Musel jsem odstoupit od auta, jeden chlápek na mně dohlížel a zbylí dva to pročesali jak mohli. Na závěr mně ještě do auta pustili čokla. Tohle mně už docela nasralo, auto jsem akorát předtím zevnitř po delší době konečně trochu vyčistil. Když se to stalo podruhé, začal jsem tam jezdit jenom na autě s německou značkou a byl klid.

Jinak do holandska jsem jednou jel ještě s jedním kámošem vyzvednout jednoho chlápka. Oba jsem poučil, že vézt matroš přes německo je určitý riziko. Hlavně poblíž holandský hranice. K mému údivu při cestě tam, těsně před holandskou hranicí, vyhodil kámoš na parkovišti do koše injekční stříkačku. Stříkačku neměl kvůli drogám, ale posral se z mých keců. Navyše mně to vůbec nedávalo smysl, kdyby to vyhazoval třeba ještě před německou hranicí, nebo cestou zpátky, dejme tomu. No jo, strach má veliký oči. Ten druhej byl ale zase úplně něco jiného. Nikomu nic neřek, na SK pak vytáh sáček s hašišem.

Citace Původně odeslal wade Zobrazit příspěvek
    No, mně dvakrát prohledávali auto ve švýcarsku. Musel jsem odstoupit od auta, jeden chlápek na mně dohlížel a zbylí dva to pročesali jak mohli. Na závěr mně ještě do auta pustili čokla. Tohle mně už docela nasralo, auto jsem akorát předtím zevnitř po delší době konečně trochu vyčistil. Když se to stalo podruhé, začal jsem tam jezdit jenom na autě s německou značkou a byl klid.

Jinak do holandska jsem jednou jel ještě s jedním kámošem vyzvednout jednoho chlápka. Oba jsem poučil, že vézt matroš přes německo je určitý riziko. Hlavně poblíž holandský hranice. K mému údivu při cestě tam, těsně před holandskou hranicí, vyhodil kámoš na parkovišti do koše injekční stříkačku. Stříkačku neměl kvůli drogám, ale posral se z mých keců. Navyše mně to vůbec nedávalo smysl, kdyby to vyhazoval třeba ještě před německou hranicí, nebo cestou zpátky, dejme tomu. No jo, strach má veliký oči. Ten druhej byl ale zase úplně něco jiného. Nikomu nic neřek, na SK pak vytáh sáček s hašišem.
    to jsou proste skopcaci - nazi extrem tohohle sveta forever

kdyz litam z brazilie do rakouska tak je to jak sauna nebo sledovani anime, kde jsou proti sobe vzdycky postaveny 2 extremy, pricemz kazdej ma nejakej smysl a pokud se prezene je destruktivni

cloveka vzdycky nasere to, s cim je konfrontvanej, ja se posledne pustil ve vlaku z vidne do oficira, co tam buzeroval 2 polsky tetky, az se me zeptal takovym tonem "Chces do Mauthausenu?" jestli mam nejaky problem

nakonec ale ten cajt protidrogovej byl v klidu, protoze ty houby poznat musel a nejak musel cejtit ze nechat zavrit cesky decka v rozpadlym aute za shnily houby nedava moc smyslu

koho mi je lito jsou nemci, rakusaci a svycari, pac si vypestovali narodni OCD a jsou v sebedestruktivni spirale, kde musi bejt vse "punktlich"
    Gambling feels like endless ejaculation

Pravidla přispívání