Jsem rád, že se ti daří. Já jsem hrál under Budějky už v půlce týdne a Emirova úvaha z jeho Gambrinus ligy mne jen potěšila, že to není jen takový nazdařbůh plácnutí do vody - uvažoval podobně ne-li totožně. Pak jsem dal favorita dne na Chanci /v životě jsem to nehrál - občas mám takový zmatečný jednání/ tak jsem si řekl, že to zkusím za minimum - Jablonec za 1,68 /jestli se nepletu - svět měl v tý době průměr tak 1,45/. K tomu však potřebuješ ještě další 4 s min. 1,1. Tak jsem k tomu tam dal jen tak z prči nějaký zápasy mj. volejbal ME - jen podle kurzu /má první volejbalová sázka v životě/ - no a Belgie porazila Frantíky a bylo vymalováno... No, byl to jen takový srandovní pokus za min. bez úvah. Někde jsem před chvílí četl, že snad hráči Slavie chtějí zaříznout trenéra /to se někdy stává/ a že prý po hřišti jen chodili. Nevím, neviděl jsem, ale po posledních výsledcích sešívaných je možné vše. Zdravím
PS. Norwich - WBA - to bylo pěkný. Já to nehrál. Léta mám určitou averzi k WBA a slabost pro Kanárky - od jejich tragického závěru sezóny 92-93.