Fajn, ale odhadni tohle před zápasem a dlouhodobě pokud budeš s těmito sázkami v plusu, pak se dá konstatovat, že tam hodnota je, o tom to je. Tím chci říct, že pokud někdo vidí počet bodů kolem 60 a lajna je 47, tak mě nezajímá, jestli po tom těch 60 bodů bude, ale bude mi bohatě stačit, když to přeleze 48. Dlouhodobě pokud je pak profit, tak není co řešit. Naopak pokud půjdu do toho crazy ovaru 8.5 třeba, tak pak můžu zjistit, že po 100 sázkách tohoto tipu jsem v mínusu a je jasné, že v tom hodnota není a vyhazuji peníze dlouhodobě z okna.Původně odeslal Orbital
Trh a kurzy ( pravděpodobnost) vidím sám, s tím problém nemám.Původně odeslal Orbital
Iternet je anonymita, kdo co má, jak dělá, neřešme to, je to zbytečné, akorát se pak zbytečně dráždí ta či ona strana, které to funguje v realitě (A to je hlavní) jinak. Z toho co píšeš, tak by realita měla vypadat, že co se otevře a hned sebereš, jsi sharp. Jakmile se to někam pohne, dle tvého vysvětlení cítím, že už se na tom hodnota hledat nedá, pokud je to na druhou stranu. Pak ale stačilo napsat, že 45 je pro tebe hranice a co je nad je blbost. Pak mi ale nejde na rozum, proč bych měl hrát ještě o 10 bodů více sice s kurzem někde jinde, ale pokud dlouhodobě se dá vydělat na tomto, pak nevidím důvod, proč nehrát nižší lajnu, když by měly mít obě lajny pravděpodobnost vypočítanou vzhledem k riziku stejně (Pokud bookies ví, že se bude dávat over, pak podhodnotí jak lajnu 45, tak i 60).Původně odeslal Orbital
Prostě, to co píšeš, tak bych s klidem akceptoval na MLB, ale nevěřím, že NFL je až takový přesný statistický sport. Budu chvilku sledovat NFL a Nerazzurri1908 práci a buď v tom najdu zisk, nebo s chutí vynechám. O tom to je.

Odpověď s citací