di do pí..
Dobrý den, rad bych se podělil o par tipů na pozemní hokej. Jedna se o podložené tipy ktere nemají kurz menší než 10 ! Pokud jsou nějací zájemci kteří chtějí spolupracovat tak jim zaslu na mail své nevýherní tikety za posledních 14 dni. Mám velmi zajimavé informace o utkáních, třeba kdy a kde se hraje. Pište prosím na [email protected] a ja vám zaslu odkazy na již prohrané tikety. Dnes večer mám vsazené další zápasy, kdo chce nevědet, ať se ozvěte sepřeji hezky večer.
Btw: fandím FC Kobenhoven![]()
di do pí..
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
!!!
Btw: fandím Breidabliku Kopavogur.Hezký večer i tobě...
Njn.. Křupani se nezapřou![]()
Njn to ani podvodníci![]()
Fandit srdcem, sázet rozumem
Původně odeslal kolicek23
hej tak ty si me rozsekalprides sem mezi nas s takovou pic..... a pak nam napises, ze my sme krupani
tak to je masaz
kdyby sis radeji procetl aspon kousek fora, tak zjistis, ze si na spatnem miste. musis mezi dvackare a doufat, ze tam se nejaky hnup chytne.
my sme krupani, ale ty prides s tipama na fotbal a nakonec z toho vyleze pozemni hokeja mas dost dobry info, kdy a kde se hraje
to je masaz,
z tebe nemuzu
to je opravdu zajimavy a nezjistitelny info
![]()
[quote="kolicek23"] Mám velmi zajimavé informace o utkáních, třeba kdy a kde se hraje.
ja si nemuzu pomoct, tohle me fakt znicilo
nekdy jsou tyhle blbci vazne uzitecni, takhle dlouze a dobre sem se uz dlouho nezasmal
![]()
Sakra, to aj na inych forach maju takuto srandu z exotov? Asi navstivim filatelisticke fora, ponuknem modreho mauricia za dvacku, na forach kde sa prebera chudnutie ponuknem zaruceny recept ako schudnut 30 kg za 3 dni, chovatelom ponuknem nejake vyhynute zviera, mozno nejakeho plesiosaura... Mozno si prispevok ako je tento ,, Podelim se... bolo treba pre vystrahu zvyraznit, nech sa nejaky zaciatocnik, alebo menej zbehly tiper nenachyta. Ale ten kurz je bohovy. Rozum da, ze ten clovek by pri tom kurze zo stokoruny spravil milion v styroch krokoch. Je takyto clovek odkazany na zobranie po forach za tipy?![]()
![]()
Kobenhoven
![]()
![]()
![]()
Precital som si raz - povrchne. Druhykrat uz pozorne a doslo mi, zarehotal som sa. Co uz, nie kazdemu zapina na prvykrat![]()
to michal.. ten jeho post je samozřejmě "redakčně" upraven, takže to co Tě na něm tak dostalo v původní verzi nebylo..
to nic nemeni na tom, ze sem se potrhal smichyPůvodně odeslal Hanes
![]()
Hej, jak je mozné ze mi to nejaký křovák zmodifikoval tu moji zprávu. Psal jsem úplne něco jiného, pozemní hokej me nezajímá a nesazim za dvacky jak vy,ale třeba i za 50 nebo za 200 Kč!! Takže me tady nikdo neurazejte![]()
ta uprava je proste bozi, zase se trham smichyPůvodně odeslal kolicek23
nesazim za 20 jak vy, ale treba i za 50
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |