http://www.panbet.com/
Nenašel jsem tady o tomhle na fóru zmínku. Znáte někdo? Vzhledem k těm ultrastrohejm webovkám to musí bejt profi.Nějakýho pojídače koláčů by na to nenálákali.
![]()
http://www.panbet.com/
Nenašel jsem tady o tomhle na fóru zmínku. Znáte někdo? Vzhledem k těm ultrastrohejm webovkám to musí bejt profi.Nějakýho pojídače koláčů by na to nenálákali.
![]()
Kdysi jsem tam arboval bonus, skoncilo mi u nich asi 500 liber, vyplata na kartu v klidu za par dni.. Ale jaky maji limity, to netusim, sazel jsem jen UK dostihy..
Nějaké nové zkušenosti s Panbet/Marathonbet? Zkouším Panbet, zatím se mi jeví dobře - občas slušné value, dobré limity. Vadí mi - nepodporují NETELLER. Výplaty jsou v pohodě?
Fakt jsou to profesionalni sazkovky? Marathonbet byli nejaci rusaci s podivnyma kurzama na tenis, jestli se nepletu...??
Gambling feels like endless ejaculation
Mne osobne nez nejaky Marathonbet by spise zajimalo pokud ma nekdo zkusenosti se spolecnosti Panbet. Samozrejme prvorada je duveryhodnost dane spolecnosti a pak samozrejme i limity na jednotlive sazky. Chyby v kursech u Panbet jsou kolikrat az neuveritelne a ted mam na mysli konkretne tenis a to zejmena turnaje nizsi kategoie, jelikoz tento sport sleduji ze vsech nejvice.
Ptam se jen z moderatorskejch duvodu. Ze je to asi ve spatny kategorii.
Gambling feels like endless ejaculation
Panbet a Marathonbet jsou stejný sázkovky, jen PanBet má UK sídlo a Marathon ruské. Majitelé jsou stejní. Limity mají poměrně vysoké, ale úspěšné sázkaře/arbery limitují rychle. Co se týká zařazení, tak bych je dal někam na pomezí rekreační/profi.
Vlastně bych se měl trochu omluvit / vysvětlit. To, že to je profi SK jsem usuzoval fakt jen z toho designu. Mám zkrátka za to, že kdyby to měla být SK pro rekreační hráče, tak by vzhled těch stránek nikoho nezaujal. Ale třeba je to skutečně jinak. Snad i trochu diletantismus ode mne...![]()
Tak jsem neodolal a založil účet, nadotoval 300 USD a přes MB a zkusil vsadit první tenisovou 2-akovku s kurzem 8 za 100 dolarů: napsalo mi to něco o překročení a že jen 25 USD.
Zkusil jsem druhou s kurzem 7 a to šlo i za 35 USD.
Nachystal jsem si třetí a tu najednou: "Sorry, our site is currently closed for maintenance".
Tak to vypadá na rekre sázkovku s občasnými výpadky.Sólovky jsem sázet nezkoušel, chci si trochu zahrát a ne hned limit a čau.
Zkusím zítra ještě fotbal a dám vědět, tam je taky prostor. Ale myslím, že to bude podobné ...
Já chvíli Panbet zkoušel, taky spíš ze zvědavosti, ale už asi dva dny jim nejede web (je chyba u mě?) a celkově na to kašlu. Z principu nesázím chyby a těch je tam požehnaně... Vytáhl jsem bonus, převod na MB v pohodě a dělám, jako že se nic nestalo![]()
Panbet/Marathonbet sa urcite nesmie radit medzi profi, nema k tomu ani najmensie predpoklady. Ponuku maju perfektnu - aspon z mojho pohladu tenisaka to tak je. Vypisane som tam videl dokonca kvalifikacie na zenske ITF turnaje, co som za 8 rokov co sa tomu venujem nevidel nikde. Teraz maju vypisane napr. ZOH mladeze v Innsbrucku, co tiez hocikto nevypise. Limity ale vydrzia strasne kratko, a postupne ich upravuju smerom nadol, vzhladom k tomu ako sa uctu dari. Klasicka rekre sazkovka s dobrou ponukou a kurzami na outsiderov, ale na dlhodobejsi ucel nepouzitelna, presne ako Betsson/Bet10.com
elite.profitservis.com - volné fórum o tipovaní
- sledovanie svojich štatistík OK/KO, vkladov, ziskov, yieldu
- množstvo kvalitných informácií a tipov od ostatných v podobe rozboru/analýzy, možnosť diskusie v chate
Panbet je jedna ze sázkovek, která ti dopředu ukáže, za kolik můžeš vsadit maxbet a to taky vezmou (podobně jako bet365).
Až budeš mít částečně účet zlimitován, můžeš v livku za ten maxbet sázet opakovaně, což je potěšující. Při klasickém předzápasovém sázení můžeš sázet taky opakovaně, ale je tam prodleva i několik hodin, než ti další sázku vezmou.
V porovnání s konkurencí limitují středně rychle ve dvou etapách. Po té druhé limitaci si vlastně nevsadíš.
hmm diky za tip zssr. vies ide mi skor o to, ze ci mi ale uz nejaku zjavny omyl trhu nezrusia, lebo ako teraz pozeram ten kurz si uz upravili na 2,6 cize sleduju to, ale oneskorene imho. Chcem tam vsadit cca 2-3 taketo mini arby 0,2% asi za 400 kazdu len na rolloveryMyslis ze by to mohlo byt v pohode? Jedna sa im najviac o to ci uz stavenu stavku nezrusia
![]()
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |