OP má nějaké potíže s bezpečností nebo včera probíhala náročná operace s DB?
http://i40.tinypic.com/14a614.png
OP má nějaké potíže s bezpečností nebo včera probíhala náročná operace s DB?
http://i40.tinypic.com/14a614.png
Vcera byl divnej den. Nefungovaly bannery a tak. Mozna nejaka vlna v cyberprostoru zpusobena startem LM.
Gambling feels like endless ejaculation
V úterý jsme nasazovali novou verzi a tak úplně se to nepovedlo. Cca 2 hodky byl web nedostupnej pro uživatele a další půl hodiny nebylo možné přihlášení aby nedocházelo k tomu co je na tom screenu. Malému počtu uživatelů se to dělo ještě i později, jako třeba tobě. Ve středu dopoledne bylo kompletně vyřešeno.
Ty predikce jsou zajímavý, ale co bych tam uvítal, by byla možnost nastavení jednotek důvěry. Je jasný, že na favorita s kurzem 1,50 se dá vyšší vklad než na přesnej výsledek s kurzem 10,00.
Dále by byly vynikající i linky na H2H statistiky, jako jste to dali u Výsledky.cz
A poslední věc - proč je pořád na Výsledky.cz opomíjena švýc. NLB? Co to do atraktivity ligy to přeci není méně atraktivní než třeba 2. Rakousko, 2. Slovensko, 2. Norsko. I nabídka kurzů se letos rozšířila.
U predikcí jsme řešili jestli je udělat na body nebo ne. Nakonec zvítězilo tohle řešení, protože je jednoduchý a v podstatě na jedno kliknutí. Tím ale neříkám, že je to definitivní a klidně se to časem z téhle verze může posunout někam dál.
H2H statistiky budou časem. Postupně se implementují na další projekty.
Data k tomu basketu prostě nemáme, jinak bychom je tam dali, je to trochu paradox, vím. Nejsem schopnej říct kdy budou, dost možná od příští sezony.
Tak to jsem si nerozuměli- měl jsem na mysli Nationalligu B - 2. švýc. hokejovou ligu. Myslel jsem, že to vyplyne z kontextu. Tam by to s daty problém být neměl.
A tedy snad poslecí věc - budou se přidávat do databáze i další SK? Nemyslim naše, spíš něco jako Marathon/Panbet, Bet3000, Envicto...
Nové sázkovky zatím ne.
Ten hokej ti zjistím.
Koukněte se na Live kurzy všech sportů je to tam vcelku přehledný.
No tak jste uspesni... mas vydrzet drzet usta
Uprimne receno, ten embed kod je super, ale dokud se nebudete nejak delit o ten zisk z affilu, co je tam produkovanej, tak narazite jen na zoufalce na domenach V. radu. Nebo jsem neco prehlid a davate nejaky rozumny dealy typu 50-50?
Ono to je určeno hlavně menším webmasterům, kteří si chtějí oživit web, takto si můžou dát reklamy kolem a je to pro ně lepší než kdyby se jejich návštěvník šel podívat na nějaký livkový web přímo. To livko obsahuje jeden náš banner a srovnání kursů. Vše co si dají kolem je na nich. Třeba tam jednou nějaký deal bude, nevím, kolem rozvoje LIVESCORE.in se zase tolik nemotám![]()
IMHO vetsina konverzi bude z tech prokliku v kurzech. Ale to jen tipuju. Ty bannery kolem jsou jen omacka, ktera ma ovsem podpurnej ucinek. Takze kdyz kolem toho nekdo naflaka bannery, co tam mate i vy, tak tim mozna jeste doda drajv vam.
je nekde fortuna ve srovnavacich arbu ? nebo ty nase paskvily nikdo radsi nesleduje neb by mu naskocila husi kuze?
dneska jsem koukal jestli bukvon nema nekde chybu na ostatnich trzich , ne jen 1x2 a furt se drzel tesne na hranici. mi nerikejte ze tam v livku nedelaj chyby.
Z českých je jen Chance na Betbrain, tuším...
Dotaz na BARYHO, nechystate u tenisu prubeh utkani po "fifteenech" abych nemusel chodit sem: http://www.tennisbetsite.com/scores/.../15/71762.html ?
S úsměvem mudrce si vlastní kapsu plnit, dát ruku na srdce a jako had se vlnit, rozmlouvat o právu a bezprávím se živit, nadávat na slávu a pro slávu se křivit.
Nemíti skrupulí, když o náš prospěch běží, mít na rtech vyznání a pod jazykem hada, být silným po vůli a říkat, že nám leží na srdci poznání, a bát se říci zrada!
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |