Co se děje s Oddsportal? Kurzy jsou tam neaktuální, nesmyslné... S tím se nedá dělat.
Co se děje s Oddsportal? Kurzy jsou tam neaktuální, nesmyslné... S tím se nedá dělat.
Špatná aktualizace kursu je hlavní příčinou, ale tohle jsem už zde zmiňoval již dříve a je to pořád stejné. Když vezmu srovnání například s betbrainem, tak se rychlost aktualizace těchto dvou serveru nedá absolutně srovnávat. Já na Pinnacle sázel over na NHL a na oddsportalu se ten kurs třeba vůbec nehnul, ačkoliv na Pinnacle byl ten pohyb zcela zřetelný. Však si to můžete ověřit snad sami. Stačí si srovnat s ostatními servery aktualizaci u nějakého kursu co dropuje. Není nic jednodušího a časově to není také nikterak náročné.
no kdyz chces ty bugy, tak tyka se to livesportu a tenisu
mate tam to micek po micku, ale problem je, ze to ukazuje jen odehrane gamy ale ne ten aktualni game, tzn. kdyz kouknu live ze je neco 40-30, tak nevim, jak se to vyvijelo
pokud to tam nekde je schovane, tak je to tak user unfriendly, ze je to jakoby to nebylo
Gambling feels like endless ejaculation
když jsme u těch chyb... i když tohle už je dost konkrétní.. dneska mi coral vyhodnotil o/u na basket včetně OT, na oddsportalu je, že vyhodnocují jen podle FT, v jejich pravidlech je, že se OT počítá.. /podle 45.4. Sports Rules | Play Games Online | Coral ).. chtělo by to opravit
neni mozne na oddsportal pridat stolni tenis? oddsoddsodds to maji ale ve strasny stavu (ne vsechny zapasy, malo sazkovek)
Oddsportal už třetí den nezobrazuje pinnu. Děláte s tím něco, nebo mám hledat jinej porovnávač?
*Celkem si začínám vážit vaší práce. Dneska porovnávám celej den ručně, a na odpoledne chystám sebevraždu. : - )
Naposledy upravil cha cha; 11.05.2016 v 12:05.
Nevím od kdy (leden 26?), ale Pinnacle tam teď není. Max je tam BetInAsia.
Vypadá to na docela čerstvou změnu https://www.reddit.com/r/algobetting...ecent_changes/
Naposledy upravil strixee; 04.05.2026 v 00:39. Důvod: odkaz
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |