bwin.com se vrátil na OP
To bude problém Unibetu, poslední dobou mají výpadky i několikrát denně.
Proč není na OP.com vůbec veden BetClic?
Protože je s nimi hrozná domluva![]()
Nevím zda má otázka je nasměrována na správné téma, ale chtěl jsem se zeptat Baryho ohledně emailového upozornění na kurs, který si já sám zadám. Na ODDSPortal je možné, že si sám nastavím kurs a když dojde k naplnění jeho výše, tak mi přijde upozornění na email. Toto upozornění reaguje na kursy ze všech společností, jejichž kursy ODDSPortal aktualizuje. Mne by však zajímaly kursy pouze z Pinnacle. Od jiných společností s prominutím nemám zájem. Například když mi přijde email a já tam vidím podobné sračky jako je Marathonbet, tak mi z toho pomalu stávájí vlasy hrůzou na hlavě. Mne pak taková zpráva přijde spíše jako spam a ne zpráva pro mne prospěšná. Předem děkuji Barymu za odpověd.
musíš si v nastaveniach odškrtnúť tých bookmakerov ktorých nechceš vidieť a potom emaily pojde bez nich, ale premium bookmakers sa odškrtnúť nedajú pretože podplatili oddsportal
To mi je známo s tím nezaškrtáváním. Mně jde čistě jen o Pinnacle. Ostatní mi nezajímají, přesto dík za reakci.
Čistě jen si nastavit sázkovku, pro který chci zasílat kurs zatím není možné tedy alespoň, co se týká premium sázkovek.
Já bych v tomhle tlačil na sázkovku. Podle mě pro ně je podobný alert super funkce.
"There are no odds available for this event."
Nejak casto mi to posledni dva dny na OP vyskakuje.
Víme o tom,. bohužel nová databáze mívá v největších špičkách stále problémy a není plně optimalizovaná. Snad už brzy bude lépe.
Tak Výsledky.cz nezahálejí, co se týče přidávání nejvyšších soutěží skutečně trpasličích evropských států (i "států") a nově tam můžeme najít i výsledky Gibraltarské Premier Division, Lichtenštejnského poháru (tam se ani žádná liga nehraje, tamnější kluby hrají v nižších švýcarských ligách a do EL postupuje právě jen vítěz poháru) a rovněž i země, jenž ani nehraje evropské poháry - Kosovo.
BTW: Co brání tomu, aby na OP.com bylo k dispozici více českých sázkovek (Chance, Synot, Kajot, StarTip, Sazkabet, Victoria...)?
Naposledy upravil Frick; 20.11.2013 v 19:29.
Obvykle to, že třeba neposkytnou kursy nebo nemají affiliate.
| Co se děje jinde - chcete sem taky RSS ? | |
| -_- |