áááá, tak první KO. Výsledek hře sice zle neodpovídá, ale to se stává ...![]()
Náhoda? Ani náhodou![]()
Tak Preseason má svoje pravidla a když prostě víš jak to chodí, budeš v plusu. Pro mě osobně začíná sázkařská NFL sezona už Preseason , ale samozřejmě naplno to rozpálím až v Regular. V Preseason přeci jen nejde hrát tolik zápasů, protože prostě většina je nečitelných a je tam spoustu otazníků...
Démon fakt nejsem, prostě fandim Interu už nějaký ty roky...
Winning streak je parádní pocit, od minulí sezony NFL + ta letošní táhnu hezky dlouhej 65-25! V MLB sem zas asi před dvěma měsíci udělal 12-0, což byl osobáček. Ale prostě jednou si nahoře jednou dole, ale mě osobně se zatim žádnej extra dlouhej losing streak nepovedl, jako že bych pořád prohrával třeba tejden, to se mi fakt nestalo. Ale když se nedaří (něco jako OK/KO 40/60), tak je třeba ještě víc makat a né si dát pauzu jako někdo tvrdí, vyhodnotit tipy proč nevyšli atd - je to jen o hlavě. Stejně tak jako u Winning streaku nesmíš povolit a flákat to.
Ale pořád je to jen sport a vyhrávat pořád nejde, sportovci nejsou stroje... a tak to prostě je
Letos samozřejmě chci mít ještě lepší čísla než loni, ale laťka je hodně vysoko...
btw. dnes Cowboys ML * 4u (1.87 Pinna), ať tu jen neplácám hubou...
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
áááá, tak první KO. Výsledek hře sice zle neodpovídá, ale to se stává ...![]()
Člověk to musí mít furt pod kontrolou nebo se z toho posere...
to mi vykladej, to zazivam pri hokeji dost casto. naposled v patek Manheim-Pardubice, Pardubice Manheim prestrileli 42:13 ,presto prohrali 1:0Původně odeslal Nerazzurri1908
![]()
vyhodnotenie:
Green Bay Packers Under 11.5 Wins 1.840 KO -1U
New Orleans Saints Under 10 Wins 1.870 KO -1U
Carolina Panthers Over 4,5 Wins 1.901 OK +0.9U
Cincinnati Bengals Over 6.5 Wins 3.100 OK +2.1U
Cleveland Browns Over 6.5 Wins 1.800\ KO -1U
Denver Broncos Over 6 Wins 2.390 OK +1.39U
Jacksonville Jaguars Over 6 Wins 1.870 KO -1U
New England Patriots Under 11.5 Wins 2.090 KO -1U
New York Jets Under 10 Wins 2.040 OK +1U
Philadelphia Eagles Under 10,5 Wins 2.130 OK +1.13U