jak myslisDoba je takova, ze nikdo nema potrebu delat neco, za co neco (ihned) nedostane; ale je to fake. Tady se lidi snazi rict maximum co muzou.
Pokud nekdo sazi na nejaky podivny sazkovce a ma tam value, tak je trebas pochopitelny, ze to zverejnit nechce (ale i to se zde obcas stane), protoze by mu tam nalezlo plno lidi a nekdo by si toho vsiml.
Pokud ale sazis na profesionalnich sazkovkach a pred zapasem, tak mi prave prislo, ze neni moc co si chrtit - proto jsem to napsal. Hodinove uvahy pred zapasem ti nikdo nevezme a plati cosi jako prej a bude ti prano.
Je mi lito, ze mas takovou zkusenost "s blbci, co nemaji paru a predevsim si vyskakuji". Tohle muzu docela dobre zarucit, ze se tu nestane a v NFL sekci je to vylouceno myslim uz uplne. Kolem sazeni je spousta marnych nadeji a zoufalstvi z proher a to nejen sportovnich. Vetsina lidi prohrava a pokud by clovek nemel problem, tak se na to proste vykasle. Jenze lidi maji problemy a sazi dal. A s temahle lidma se pak clovek proste potkava na sazkarskych forech. Nicmene tady to funguje trochu jinak. Psycha tu jsou obstojna, ale jineho razeni. Za jakykoliv tip ti kazdej jen podekuje i kdybys mel zrovna snuru 0-20. Vlastne tu funguje pravidlo, ze co napises na forum, prohraje.
Tak GL a nezapomen v nedeli vecer na chatByva tu obcas sranda.

Odpověď s citací