no já svoje tipy moc nezveřejňuju (preferuju closed), nemám potřebu a hlavě proč bych je měl zveřejňovat? Já na tom pracuje několik hodin týdně a měl bych je tu dát jen tak, pro nic za nic, nic za to nedostanu stejně - naopak když bude něco KO, ještě dostanu sprda od někoho kdo si vsadil a prohrál (to myslim obecně veřejná fora). To je taková hloupost těch veřejných for, je tam každej blbec, co o bettingu nemá ani páru a ještě si vyskakují...

Ale tohle forum je dobrý na diskutování o bettingu obecně, tipy tu ani moc nevidim. Mě se to líbí, neznám asi nic lepšího co se týče informací o sázkovkách, a tak dále. I zkušenosti uživatelů, je to paráda a jsou tu i lidi co se v bettingu vyznaj, i když stejně jako já tipy neradi zveřejňují jen tak... Třeba už sem si hezky pohovořil přes poštu s dharmabumem...

Každopádně teda dneska hraju Patriots +2.5 za střed, když sem sázel byl kurs 1.952 na Pinnacle, teď už to je dost padlý. Alternativ HCP bohužel na PS nemaj, ale stejně bych +3 nedal protože by dost bolelo. Každopádně PS je trochu jiná a ty 2ptc jsou častější, protože týmy to rádi zkouší, stejně tak se povede i safety, když zmasej rezervního QB kterej neví co se děje ... I coach Bellichick rád i v PS vyhrává a když už prohraje tak to bývá hodně těsný, o bod, dva.