Citace Původně odeslal Orbital
Zrovna u greeka i 5dimes si kurzy prepnout lze.

Greek ma stejny soft jako nekdo? Neco tak uchylneho jsem fakt nevidel, ale to je fuck. Na preseason kaslu a na postseason bych taky mel.

Rating s limity nesouvisi. Rating dnes uz nesouvisi ani s kvalitou sazkovky A s limity uz vubec ne.

5dimes jsou pouzitelna sazkovka, Greek ani Cris o moc vic nevydrzi nez zacnou delat problemy. Zbytek je spatnej. Skoda Wsexu. Strasne bych se chtel dostat na Heritage.
Já myslim že Greek decimal neměl, to museli zavést nedavno (pár let). U 5Dimes mě odradilo něco jinýho, než decimals, jen už nevim co.

BetDSI a BetCRIS jsou určitě to samý + ještě jedna sázkovka, ale nejsem si jistej která... maji všechno úplně stejný, co se týče nabídky a kursů.

PS je v pohodě, Postseason je snad nejlepší, tam mám vždy skvělou úspěšnost, akorát SB je horší, ale třeba předloni Saints Ml za kurs 2.89 mňami.

Rating s limity nesouvisí, ale s kvalitou určitě jo, hodnocení A+ jim nedávaj jen tak. Ale ty A+ už maj ty limity pevně daný, jasně někde napsaný a neomezej tě, jako třeba právě bodog když budeš vyhrávat.

Já sem u Pinny, ta je bezkonkureční. Pak u BetDSI, taky pohoda, docela sem tam i nadělal slušný počet bodů, i když tam moc nesázim, protože větší kurs má skoro vždy Pinna. Když se věnuješ americkým sportům, tak ti stačí Pinna a jedna, dvě další sázkovky, kde si vsadíš jednou za tejden, když náhodou budou mít větší kurs...

Popřípadě, by si mohl doporučit nějakou sázkovku, kvalitní, dík