No NADEJI tu davam fakt rad
Nic jako stesti neni. Na to se hraje v loterii. Pokud nekdo tzv. loterii vyhrava soustavne, tak jen silenec muze rikat, ze je to stesti.

Ano, pokud ma nekdo stesti, tak se mu po urcitej cas muze neco jakoby darit, ale pokud se spoleha jen na jakesi vykyvy bileho sumu, tak se velmi brzo ukaze o co jde a skonci s nulou v dalsim kole.

Je to vsechno o tom umet se vykaslat na veci, ktery proste stoji v ceste. Nedelam prakticky nic, to se jen zda, porad jsem 99% casu neefektivne se placajici surfer. Ale nevadi, takova je nase lidska natura. K tomu, aby se neco podarilo, staci opravdu jen malo vykonat. To nejdulezitejsi je pustit se svych pohodlicek. Jenze clovek ta pohodlicka proste poklada za natolik spjata s nim samym, ze tu pusteni se je vlastne velka brutalnost.

Nesouhlasim s tim frantovym heslem. Je fakt, ze s prosakovanim to jde, ale clovek se nic nedozvi tu odmenu. Dokud to clovek dela fazi prosakovani, tak ma pred sebou realitu, ktera se o nej pravda vzdycky nejak postara, ale nejde si overit, ze jeji iluze je takova, jaka si myslime, ze je. Teprve skutecnym hranicnim usilim clovek objevuje zazraky a silenosti na kazdem kroku. Nevim jestli je to srozumitelne.

Nebudu psat vic, protoze by si to zas nekdo vztahl na sebe a kolecko by jelo nanovo. Rikam OBECNE na co jsem prisel a budto to zacnete pouzivat nebo ne. Nikdo neni dobry nebo spatny, nikdo neni schopnejsi an sich nez jiny.

Jsme vsichni stejni a jen nas strach z toho ze neuspejeme v jakemsi mimochodem uplne marnem boji, ktery povazujeme za stezejni, nas drzi stranou toho delat kdyz ne fantasticke, tak opravdu legracni veci. A vymyslime si ruzne hranice, ktere ma "kazdy nekde jinde" a tim ty hranice vytycujeme. Detinska hra.