Máš pravdu, v sázení jsem natvrdlej pořád, dělám to tři roky a furt nemám ty miliony, cos "mi slíbil"Takže jdu od toho a budu se věnovat něčemu, co mi fakt jde a neničí to ani fyzický, ani psychický zdraví. Jestli potřebuješ tripy místo dudlíku, tak si to dej
. Já jsem z potřeby tohodle dilda vyrostl a dokonce jsem se už i stihnul "probudit". Tohle fórum bylo stejně jako sázení výborná lekce, výborná škola, ale stačilo.
Proč mi ale vyčítáš, že porušuju pravidla nějaký hry, kterou sis sám vymyslel, ty nihilisto? To je jako kdyby zloděj volal o pomoc, protože ho okrádají![]()
Serem na to, amigo. Kdybych měl čudlík, abych to tu zavřel, udělám to bez váhání. Ale máš ho ty, tak ho zmáčkni a můžeme se v poklidu ignorovat až do smrti. S tímhle přístupem už nemáme o čem mluvit, to dobře víme oba. Dokázal bych tě zahnat do úzkých tvého duševního přítmí kdykoliv bych si zamanul, ale tím bych ti způsoboval jenom ještě větší utrpení, než jaký už prožíváš. A na to si tě příliš vážím. Navíc bych si to vůči tobě jako svému sázkařskému guruovi neměl dovolovat, tohle se v sánskrtu označuje jako "aparádha", karmicky velice těžkej přestupek, znevažovat svého učitele. Tak žij blaze a vše dobré Tvým směrem!

. Já jsem z potřeby tohodle dilda vyrostl a dokonce jsem se už i stihnul "probudit". Tohle fórum bylo stejně jako sázení výborná lekce, výborná škola, ale stačilo.
Odpověď s citací