Zavri si ho sam. TO je ta symbolicka tecka, kdy fotrovi ustrelis hlavu, natvrdlej jsi dal a nejen v sazeni, ze to tak musim napsat.

O LSD me nepoucuj, vypada to, ze kdyz jsi prokouk tenhle fake reality, tak jsi vylil dite i s vanickou. Coz je totez jako realitu prijimat. Je pak logicky, ze se na psychedelika tvaris ee, stejne jako se tak tvarily 70.leta na leta 60, viz Strach a hnus v LV.

Vskutku nevim, kdo je zde uveznen ve "sve" realite. Hru s otcem nehrajes podle pravidel a vnucujes mi, ze ja v tripu vidim pravou realitu. Nikde jsem to nenapsal, naopak i na tomhle poslednim LSD jsem ucinil perfektne fotrovskou prednasku prave na tohle tema. Kazdyho, komu jsem daval pscyhedelika zasahnou dve veci: ta jina realita a pak to, kdyz se ten druhy clovek dozvi, ze ani to neni ono. Ano, uzivam si oboje. Tedy trip samozrejme realny neni, nicmene ta pecka do palice realna je. Na tripu nejsou dulezite radoby realne halucinace, ale prave rozostreni.

Dej mi fakt svatek, zavri se kde potrebujes a shnij tam a pripadne pak i vylez. Mozna jsem blbej, mozna jsem zakompelxovanej mimon a mozna nakonec vsechny nesnasim, ale rozhodne ne timhle povrchnim zpusobem co se mi tu snazis podsouvat. Kristova noho, mam pocit ze jsem na zakladce a poucujes me kdyz ne o nasobilce, tak o trojclence a pak se postavis do pozoru na stupinek a salutujes . Co s tim mam jako delat? Probud se. Ano vim to a na zaklade prave toho, co rikas, delam to co delam a naopak, protoze vim, ze to vis, jsem se ti snazil psat ohledne destrukce. Nic jineho totiz nezbyva, jinak se norime opet do surrealna, imagi a nadeji a nezbyva nez kolecko opakovat.