Pokud si pamatuju já, byl jsem sice naprostý dřevo ohledně všeho, co se týkalo sázení, ale "utekl" jsi teprve, když jsem zlehčil tvůj "skok". To už je teď jedno.Původně odeslal Orbital
Myslím, že jsem tu většinou projevoval svůj respekt i vděčnost vůči sázkaři i tobě. Pokud to nebylo dost zřejmý, tak tedy výslovně: Díky Orbe, za všechno cos mě naučil v sázení! I to málo, cos mi stihnul předat, bylo totiž dost na to, abych si s tím a svýma následně získanýma zkušenostma vystačil i bez nádstavby tohodle fóra a nějakýho podělanýho ventilu paranoie nebo elitářství v podobě uzavřený sekce. Díky a respekt! Už sem ale dlouho nechodím pro informace nebo naději, nýbrž jenom proto, že mi bylo dobře mezi lidma, kteří přestože sází, mají v palici o dost víc než jen "luck" a "value". Kvůli atmosféře, dá se říct. Ta se ale nějak začala vytrácet. Pokud i mým přispěním, hrozně mě to mrzí a je to o důvod víc, proč se nejen nic nestane, ale bude dokonce žádoucí, když zmizím nebo pouze občas napíšu jen něco skutečně relevantního ohledně sázení. Je fakt, že svým komplikovaným způsobem myšlení a pro sázení naprosto nevhodným filosofickým přístupem to tady skutečně asi dost narušuju a nepatřím sem.
Díky taky Emirovi, Frantovi, Randimovi a pár dalším za inspiraci jakýhokoliv druhu! Ty dnešní posty posledních dvou jmenovaných tady se mi moc líbí a nepotřebujou žádnej komentář.
Jo, máš pravdu, tati, tenhle thread je toxickej, ale ne víc, než LSD. Nebo možná jo, protože jestlis na to ještě nepřišel, i trip ti ukáže jen to, co sám chceš vidět, nedostaneš se dál než za hranice svý hlavy, jen do ní pojmeš víc informací a patřičně si je zkreslíš, abys je byl schopen zpracovat a následně i přijmout. Kdežto tenhle thread se ti měl pokusit ukázat, co za žádnou cenu nechceš vidět... totiž realitu z jinýho pohledu než je ten tvůj. A reálnej svět existující "tam venku, mimo tvou hlavu", nezávislej na apriorních soudech tvé overclocknuté mozkovny! Tak už tohle vlákno kurva proboha živýho zavři!!
GL všem! Ať jsou všechny bytosti šťastny!![]()

Odpověď s citací