Jednou napisu neco tvrdeho, zatim nenastal ten cas, ale jelikoz jsem clovek ktery nikomu tady nemusi byt za nic vděčnej, bude to hodně tvrdý. Nezáleží mi na ničem, nikomu nic nedlužím, teda tady na foru, nikdy nikoho nepozadam o pomoc ikdyz budu v totalnich srackach, nevim proc takovej jsem, ale je to na druhou stranu obrovska výhoda, mohu ti říct uplne co chci a co si myslim, nejsem svazany vděčností jako mnozí tady - ano tohle forum mi dalo hodně, ale forum, internet, site, programator html kodu, nebo ORBITAL - komu mam být vděčnej... jsem vděčnej všem, ale jen trochu..
Nestrane to tady ctu, je to hodne zajimavé, moc zajímavé, moc zajimaví lidi tu jsou, ale aby to vsechno mohlo davat smysl, musim tem lidem rozumet, coz tak lehce asi nejde, ale nekteré veci vubec nesedi, cekam treba i nekolik let , jestli neco nekam nezapadne, nechci delat ukvapene zavery, no sotva mi nekdy zapadne informace o tom ze nekdo zalozi tajnej blog a ma potrebu o tom informovat s dodatkem ze je tajnej a nechce aby o nem ti, ktere o jeho nove existenci informuje veděli. jedine snad proto, aby ho hledali. no treba i tohle ma nejaky smysl.
Kdyz čtu dharmu, citim ze je to dobrej clovek, dobrej pro me znamena lepsi nez prumer, presnejsi odhad tezko stanovim kdyz ho neznam jinak nez z postů, ale jsem presvedcen ze tohle vlakno zalozil proto ze nechtel zasirat tajnou zonu. Myslim ze jsi nespravedlivej Tibore. Myslim ze takový jidi potrebujou podporit, protoze podle me delaji svet snesitelnejsim.
Ale nemohu ti to vubec vycitat, protoze jaksi nekde uvnitr tebe citim trochu sebe, je to hodne divny a asi je zbytecny to psat protoze to nelze pochopit skrze radky, nechci aby to znelo nabubřele, navic nemam takove znalosti jako ty, ale tu destrukci chapu, jen te musim varovat ze nejde zastavit a nakonec ti zbude opravdu jen to ze nic nema smysl. Asi nema, a tak jako ty tvrdis ze po destrukci prijde to prave a je to krasne a vubec ne negativni , to same ti rikam já, a tohle je zprava ode mě k tobě: Až jednou dojdeš tam, kde budeš cítit že nic nemá smysl, az se s tím srovnáš, ucítíš že to vubec neni nihilismus, a že je to "smíření s bohem". nadhetný uklidnujici pocit. POKUS O NALEZENI KLIDU, tohle jsi napsal krasne a presne tohle te ( alespon z meho pohledu) popisuje.
Nejvetsi paradox jsou ty hákový kříže, trička s radikálními motivy muslimů atd.. drogy.. člověk rychle nabude mylného dojmu, ale pravdou je že JSEM JESTE NIKDY V ZIVOTE NEZAZNAMENAL CLOVEKA KTEREJ BY BRAL ZIVOT A SVET TAK VAZNE JAKO TY. nevim zda si to uvedomujes, proto to pisu. Bereš svoje poslani tak vazne, ze jsi ochoten objetovat lidi kolem sebe, tak na me pusobis, ((mozna jsou to jen blaboly co tu pisu, ale z postu ktery jsi v minulosti do pritomnosti napsal mi to tak prijde ))
Tak a jsem zase v bode kdy se podivam co jsem to sesmolil, a chci to vymazat, nema to hlavu ani patu, je to spousta myslenek hrube sepsanzych a ty nejpodstatnejsi veci chybi, ale nesmazu to, neco mi rika odesli to a ani to po sobe uz necti.
A VELKA PRAVDA, je mnohem jednodusi a pohodlnejsi a dokonce i zabavnejsi a rekl bych i přínosnejsi to tady jen cist a nic nepsat, tak treba to je ten duvod proc to pisu. No ja mam pocit ze te chapu, akorat nevim jak ti predat informaci ktera se ve me rodila vic nez 15 let: ser na to , a to svoje vysnený pivo si dej sedni si do travy a ser na všechno. Tento vesmir je mnohem slozitejsi a dumyslnejsi nez tvuj genialni mozek, a tento vesmir si vsechno ošéfuje sam.
FRANTA nekdy napsal, že tvuj internetovej obraz je neco uplne jinýho než skutečnost, že ve skutecnostiu jsi vysmatej pohodovej kluk.
Doufam že to tak je kurva, moc bych si to přál.
Protože na tom zasraným netu působíš jako štvanec, v honbě za nějakou vysněnou velkou teorií všeho.

Odpověď s citací